Özge Ulusoy Etken Karşısında! özge ulusoy, survivor, 2011, dominant karşı, mahkemede, eski eşi, ile ilgili bilgiler burada melekler 1548662124 1548662124 ozgeulusoyhakimkarsisinda5c4eb570c4df0ozgeulusoyhakimkarsisinda5c4eb570c4df0 ozgeulusoyhakimkarsisinda5c4eb570c4df0 4 Sulh Suç Oluşturan Mahkemesi'nde görülen duruşmaya hakkında Tehditve Hakaretsuçlarından 9 aydan 4 yıla kadar hapis cezası istenen tutuksuz sanık Ferruh Taşdemir ve davacı Özge Ulusoy katıldı Ayrıca Hazır Büyüka ve Can Nadir ise şahit sıfatıyla fikrini belirtmek için duruşmada hazırlanmış bulundu Sevgili melekler, Survivor'dan elenen Özge Ulusoy ,ayağının tozuyla egemen karşısına çıktı h 224 saat evli kaldığı eski eşi Ferruh Taşdemirden kendisini darp ettiği gerekçesiyle şikayetçi olan manken Özge Ulusoy ile yapımcı Ferruh Taşdemir mahkemede karşısında karşıya geldih İstanbul HASAR VERMEYİ AMAÇLAMIYORDUM4 Haziran 2010da Özge Ulusoyla evlendiklerini bildiren davalı Ferruh Taşdemir, Evlendiğimiz günden 1 gün daha sonra Özge Ulusoy evliliğin hatalı olduğunu ve boşanmak istediğini söyledi Boşandıktan 23 gün daha sonra her tarafta birlikte olmaya başladık 3 ay her tarafında benzer evde yaşadık zaman zaman aramızda tartışmalar yaşandı sonra her yerde ayrıldık Ben zaman zaman barışmak için telefon ettim Kendisine mesaj attığım doğrudur lakin kendisinin beni tahrik etmesi sonucu pek mesajlar attım ben Hem mesajlarımda kasıt ve kendisine zarar vermeyi amaçlayan bir maksat yokturdedi 'SENİN KARİYERİNİ BİTİRECEĞİMŞahit olarak dinlenen Hazar Büyüka, Biz Ferruhun evinde bulunuyorduk Ferruh ile Özge yatak odasındaydı Özgenin bağırışlarını duyduk Odaya girdiğimizde Ferruh, Özgenin yastıkla yüzüne bastırıyordu Ferruh, Özgeye senin kariyerini bitireceğim Hiçbir yerde çalışamayacaksın diyerek sinkaflı küfürler ediyordudedi KURTARIN BENİ EVİME GİDEYİM' Dinlenen diğer tanık Can Nadir ise olay günü Ferruh Taşdemirin evinde bulunduklarını belirterek, Biz odaya girdiğimizde Ferruh, Özgeyi yastıkla tartaklıyordu Hayatımı mahvettin, seni İstanbulda yaşatmayacağım diyordu Sinkaflı küfürler ediyordu Özge gözyaşları içinde, kurtarın beni evime gideyim diyordu Biz onları orada ayırdık Özgeyi salona getirdik Tekrar salonda da bu olaylar yaklaşık 34 saat boyunca sürdü Birbirlerine iki taraflı küfürler ediyorlardı Özge aralıksız gitmek istediğini söylüyordu Ferruh ise gidemezsin diyorduşeklinde konuştu Özge Ulusoy laf alarak şikayetinin hala devam ettiğini ve Ferruh Taşdemir ile boşanma sonrasında yalnızca 3 hafta görüştüğünü keza aynı evde yaşamadıklarını belirtti Öteki tanıkların dinlenmesine karar veren duruşma başkanı Oktay Açar, duruşmayı eksikliklerin giderilmesi için erteledi İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede, sanık Taşdemir'in hakaretve korkutmasuçlarından 9 aydan 4 yıla değin hapis cezasıyla cezalandırılması isteniyor