Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Özge Ulusoy: Şu an evlenmiyorum

Özge Ulusoy: Şu an evlenmiyorum

forumdaş haber

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
73
ozge-ulusoy-su-an-evlenmiyorum_750c1.jpg

Manken ve sunucu Özge Ulusoy, geçtiğimiz haftalarda aldığı acı haberle sarsılmıştı. Ünlü mankenin 73 yaşındaki babası, Emekli Albay Haydar Ulusoy, Ankara'da geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitirmişti.

Babasını düşkünlüğüyle bilinen  Özge Ulusoy geçtiğimiz gün Tüyap Mobilya Fuarı'nda bir lansmana katıldı. 

Ünlü manken, yaklaşık 2 yıldır birlikte olduğu Faruk Çolakoğlu ile devam eden ilişkisi hakkında gelen sorulara cevap verdi:

Usulünce yaşmayı tercih ediyoruz

''Ben özel hayatım konusunda konuşmayı tercih etmiyorum, geçmiş ilişkilerimde de şimdiki ilişkimde de konuşmayı tercih etmiyorum. İkimiz de gözlerden uzak kendimize özel bir şeyler yaşamaya çalışıyoruz. İlişkimizi kaçarak ve saklanarak değil ama usulünce yaşamayı tercih ediyoruz. Şu an için evlilik durumu yok ama evliliğe karar verdiğimizde inanın bunu saklamayız ve söyleriz size"
ozge-ulusoy-su-an-evlenmiyorum_75020477.jpg
ozge-ulusoy-su-an-evlenmiyorum_75021842.jpg
ozge-ulusoy-su-an-evlenmiyorum_75133187.jpg
ozge-ulusoy-su-an-evlenmiyorum_75131667.jpg

Similar threads

Birikimleri hakkında sorulan sorulara yanıt veren manken ve model Özge Ulusoy, parasını emlak sektörüne yatırdığını belirterek anne ve babasının kendisini yönlendirdiğini belirtti. Ünlü model Özge Ulusoy, kendisinden ilham alınarak hazırlanan bir firmanın 2023 kış koleksiyonunun katalog...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Evlilik, çeyiz, kız isteme, söz isteme, nişan ve düğün organizasyonları masrafları, tavsiye fikirleri yani evlilik önesi ve sonrasında bilinmesi gereken A’dan Z’ye tüm ücretler detayları ile yayına aldık. 2 ya da daha çok kişinin resmi yollarla, dini usullerle ya da törelerle hayatlarını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
441
Türkiye genelinde bize sorulan psikolojik sorulardan en muhabere olanları bu bölümde sıralıyoruz Bu bölümde listelenen sorular içerisinde gizlilik politikamız gereğince müşterilerin adı ve soyadı bulunmamaktadır* Psikoloji Sorusu – 1 16 aylık oğlum hiç birşeyden memnun olmuyor ve bilhassa son...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Sedef Avcı biyografi sedef avci sedef avcı avcı kıvanç kasabalı nikah fotoları sedef avcı biyografi, biyografisi, kimdir, hayatı, özet olarak hayatı, dizileri, resimleri, hakkında veri, sevgilisi, aşkı, evliliği, boyu, kaç boyunda, filmleri, eşi, Ünlü manken ve oyuncu Sedef Avcı hakkında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
Aksiyondan tutun bilim kurgu'ya ordan drama kadar nerdeyse her çeşitten 50 sineması sizlerin rahatça izlemesi için derledik. Hepsi birbirinden heyecanlı, üzücü, şaşırtan olan bu sinemaları çarçabuk Netflix'te bulabilirsiniz. Not: Sinemaların...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
858,496Konular
981,888Mesajlar
29,924Kullanıcılar
biliSon üye
Üst Alt