Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Özge Ulusoy'la keyifli bir sohbet

Özge Ulusoy'la keyifli bir sohbet
0
49

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Özge Ulusoy'la şen bir sohbet arkadaki sokaklar özge ulusoy özge ulusoy yükseklik boyu boy kilo biyografi DİZİDE TANIŞTILAR AŞIK OLDULAR 1548616535 1548616535 ozgeulusoylakeyiflibirsohbet5c4e035b65dfeozgeulusoylakeyiflibirsohbet5c4e035b65dfe http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberozgeulusoy20ekim&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg “ARKADAKI SOKAKLAR DİZİSİNE LİSE ÖĞRETMENİ KARAKTERİYLE GİREN ÖZGE ULUSOY, DİZİNİN CESUR BAŞKOMİSERİ İLKER İNANOĞLU’YLA DİZİ AŞKINI REEL HAYATA TAŞIDI Bir dönem Ankara Etimesgut Belediye Başkanlığı da yapan annesi Armağan Ulusoy, ona hamileyken menenjit geçirdi ve doktorlar ‘Karnınızdaki bebeğin elleri ve ayakları olmaz’ dedi Oysa o dünyaya sapasağlam geldi Bununla da kalmadı, genç kızlığa adım attığında 178 boyu ve akıcı fiziğiyle katıldığı ve Tuğba Karaca’nın birinci seçildiği 2003 Türkiye Alımlılık Yarışması’nda Türkiye’nin En Güzel 2 Kızı bile seçildi, gerisinde da aranılan modellerden biri oldu Son günlerde bir yana öyle fazla kayda değer markanın tanıtım çekimleri ve defilelerinde atama bölge Özge Ulusoy’u bir yana da Kanal D’nin “Arkadaki Sokaklar dizisinde lise öğretmeni rolüyle izliyoruz Dizide gözü kara başkomiseri canlandıran İlker İnanoğlu’yla aralarında başlayan aşk ilişkisini reel yaşama da taşıyan Ulusoy’la bir araya geldik “Arkadaki Sokaklar dizisi ikinci oyunculuk deneyiminiz yok mi? Öncesinde yaptığınız bir iş var mı? Evet, “Arka Sokaklar, ikinci dizim Ondan önce FOX’ta yayınlanan “Senin Uğruna dizisinde oynamıştım Rafet El Roman’la oynadık Dizi beş bölüm sonradan yayından kaldırıldı ama benim için deneyim oldu Şimdi “Arka Sokaklar gibi önemli bir dizide oynuyorum Allah’ın şansı kuluyum Başlangıçta üç yıldır birlikte çalışan bir ekibe girerken çekincelerim oldu Lisede okul değiştirip diğer bir okula girmek gibi bir şey Ama inanılmaz uyumlu bir ekiple çalışıyorum Yönetmenimiz Orhan Oğuz, rol arkadaşlarım Başarı Ergin, Filiz Taçbaş, Gamçe Özçelik, İlker İnanoğlu bana çok takviye oluyor Amatör olduğum için çok iyi oyuncularla niyetlenmek benim için manâlı Eğitiminiz ne, oyunculuk üzerine aldığınız bir eğitim var mı? Hayır, oyunculuk eğitimim değil Yalnızca daha önce Ayla Algan’ın kursuna katılmıştım İki üniversite bitirdim lakin ikisinin de oyunculukla ilgisi yok Mimar Sinan Üniversitesi Bale Bölümü’nü bitirdim Not ortalamam yüksek olduğu için bir sene sınıf atladım Okulu erken bitirdikten sonradan o dönem mankenliğe başladım Bir mektep daha okuyayım dedim Yeditepe Üniversitesi’nde de Sanat Yönetimi Bölümü’nü bitirdim Bizim aile okumayı seviyor Ablam tezgâhtar doçent, annem de tezgâhtar doçentti, şimdi rahatsızlığı sebebiyle bıraktı Dizide niçin kendi sesinizi kullanmıyor sunuz? Ses oyunculukta çok önemli Benim sesimi denedik lakin karaktere fazla uygun gelmedi, biraz kapalı kaldı Biraz sert bir sesim var Karakter ise naif olduğu için bu defa sesimi kullanmadık Eğer kötü kadını oynasaydım, benim sesim iyi olabilirdi (Gülüyor) İlker İnanoğlu, hakkınızda fazla güzel bir mülâkat verdi “Anneme bedel, 20’li yaşlarda çok sürükleyici bir sevgilim var dedi Siz bu sözleri okuyunca ne hissettiniz? İlker’i daha önce fizik çare için gittiğim doktorda görmüştüm sonra dizi dolayısıyla bir araya geldik Aslında hayatımdaki erkeğin benim hakkında pek konuşması kibir verici bir şey Çünkü günümüzde ilişkiler çok sığ yaşanıyor ve insan 24 saatini beraber geçirdiği insanlardan tek bir övgü bile alamıyorlar İlker’i daha önce yalnızca medyadan tanıyordum Yaptığı evlilik, ilişkileri daima göz önündeydi Ama onu özel hayatında tanıdıktan sonradan kalbini gördüm Onun kalbi çok hoş Evliliğe ne kadar yakınsınız? Kuşkusuz, her genç kız gibi evliliği ve çocuk yapmayı istiyorum Hatta üç çocuk yapmayı düşünüyorum lakin hayatta her şey zamanla olmalı Daha kariyerimin başındayım İleride inşallah İlker gibi iyi bir insanla evlilik yaparım Sahiden İlker’in kalbi çok temiz “Arka Sokaklar dizisi, Uğur Pektaş ile Gamze Özçelik’in de evliliğine vesile oldu “Darısı sizin başınıza diyelim mi? Hemencecik herkes bu yorumu yaptı zaten Şans natürel, İlker sevmeyi biliyor ve manâlı olan karşısındakinin de onun kıymetini bilmesi Daha ilişkinin başındayız ve birbirimizi tanıyoruz Dizi aşkı gerçeğe döndü derler ya, o kadar oldu doğrusu İlker Bey’in annesi Filiz Akın’la tanıştınız mı? Tanışmadık, zamanımız olmadı Bayramda da yurtdışındaydı Filiz Hanım fakat telefonda konuşuyoruz İlker’in anneannesiyle tanıştım Fazla tatlı birisi id Sizin aileniz ilişkinizi onaylıyor mu? Ailem bana güveniyor Modelliğe başladığım dönemde de Ankara’dan, İstanbul’a taşındım ve ailem her zaman bana destek oldu “Fena bir şey yaşayacak mı? diye hiç kararsızlık etmediler Çünkü beni iyi yetiştirdiklerini ve kendimi koruyacağımı, hatalı bir şey yapmayacağını biliyorlar İlişkime de hürmet duyacaklarına inanıyorum Sevgilinizle ayrı evlerde misiniz, benzer mı? Hayır, o kendi evinde kalıyor, ben kendi evimde İnsanın kendi evinde olması, ilişkinin dinç yürümesi için daha manâlı Böyle düşünüyorum, ileriye de bir şeyler kalsın Şu Anda her şeyi aniden yaşayıp bitirirsek, evlendiğimizde ne olacak? Meslek hayatımda da ben böyleyim Her şeyi an be an yapma taraftarıyım 2003’te başladım modelliğe lakin peyderpey, işleri seçerek ilerliyorum Eğer bir anda tepeye çıksaydım, inişim de o tez olabilirdi ‘Saçımı kestirdim, işlerim açıldı’ “Modacı Hakan Yıldırım benim kalbi hoş dostum Bana saçını keselim diyordu lakin ben hiç yiğitlik edemiyordum En sonunda bu sene saçlarımı kısacık kestirdim25 takvim hayatımda saçlarım defalarca uzundu Çünkü annem uzun saçı fazla sevdiği için ben hiç kısa saçlı olamadım Kestirdikten sonra bana yakıştığını görür görmez annem de özenip saçlarını kestirdi Çok süslü bir kızım Daha önce kuaföre gitmeyi ve bakım yaptırmayı çok seviyordum Saçlarım ömrümü yiyordu Hemen daha rahatım ve işlerim çok açıldı Son dönemdeki popülerliğime de büyük katkısı oldu diyebilirim İlker İnanoğlu’nun daha önce ilişki yaşadığı Güzide Duran’la arkadaşsınız, ilişkinizle ilgili yorumu oldu mu? Güzide benim iyi arkadaşım bir insandır Evlendi, yakında anne olacak Fantastik bir eşi var Düğününe de gittim İlker’le olan ilişkimiz basına yansıdı sonuçta Öğrenmiştir sanırım ama o bundan böyle başka bir yaşam yaşıyor Diğer bir boyutta Bu tip bir konuya karışmayacaktır Ben onun sevdiği arkadaşlarından biriyim Eminim ki, iyi niyetli şeyler düşünüyordur benim için Çünkü onu her zaman kalbindeki iyiliklerle tanıdım giderken modelsiniz ve yeri geldinizde cesur giysiler giymek durumunda kalıyorsunuz şu anda yaşadınız ilişki bu cesurluğunuza hudut koymanıza neden olabilir mi? Hayır, sonuçta İlker de, şov dünyasının içinde, yurtdışında eğitim görmüş bir oyuncu Zaten ben sınırlarını bilen bir model oldum daima Hiç tesettür ya da iç çamaşırı defilesine çıkmadım Çıkmayacağım da İki uca da gitmedim Kendi yolumda ilerliyorum Içten yolda olduğuma da inanıyorum Ailem de bana bu konuda tasdik veriyor İlker de, çizgimden çok hoşnut Mesela geçenlerde platin perukla Sedef Çalarkan’ın tasarımlarını tanıttığım çekimlere İlker bayıldı ve ‘Seninle kibir duyuyorum’ dedi Yakınlarda yeni bir moda çekimi yaptınız mı? Geçen hafta Okan Bayülgen’le iki tanıdık olmayan model ve Ahu Yağtu’yla bir fotoğraf çekimi yaptım Okan fotoğrafları çok beğenmiş 22 Ekim’de de Long Table’da o fotoğrafların sergisi olacak Çekimlerde “Sex and The City dizisinin ruhu yansıtıldı Dizinin tasarımcısı da fotoğraf çekiminde tahsis aldı Siz bir erkekte ne ararsınız? Algıları çok açık olan, çok okuyan, çok araştıran bir kız olduğumu düşünüyorum İlker’le de her şeyi konuşup paylaşabiliyorum Çok hoş süre geçiriyoruz Bir ilişkide aşk ve arzu bittikten sonradan geriye doğru kalan şey arkadaşlık Biz çok iyi arkadaşız her şeyden önce İnşallah ilişkimiz daima böyle güzel gider İlker, değer bilen de bir insan O yüzden birlikteyiz galiba İkimiz de birbirimize karşısında fazla anlayışlıyız Daha önce gecce dolaşmayı seviyordum fakat acilen İlker’le evde DVD izlemek veya kitap okumak bana daha eğlenceli geliyor Yaşlandım galiba (Kahkaha atıyor) 1548616535 1548616535 ozgeulusoylakeyiflibirsohbet5c4e035b9ef12ozgeulusoylakeyiflibirsohbet5c4e035b9ef12 http:wwwgeccecomwebimagesspacergif  

858,496Konular
982,239Mesajlar
30,153Kullanıcılar
hxhdbdbsbdzbSon üye
Üst Alt