Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Özgecan'ın katiline yardım eden Fatih Gökçe bir kıza tecavüz etmiş !

Özgecan'ın katiline yardım eden Fatih Gökçe bir kıza tecavüz etmiş !
0
62

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Özgecan'ın katiline yardım eden Fatih Gökçe bir kıza tecavüz etmiş ! fatih gökçe tecavüzmü etmiş,özgecanın katiline yardım eden fatih gökçe kime tecavüz etmiş,özgecanın katilinin arkadaşı fatih gökçe tecavüz etmiş,fatih gökçe tecavüz zanlısı 48629 48629 ozgecaninkatilineyardimedenfatihgokcebirkizatecavuzetmis5c546a91d393aozgecaninkatilineyardimedenfatihgokcebirkizatecavuzetmis5c546a91d393a 360 640 fatihgokcejpg48629 Özgecan'ın katiline yardım eden Fatih Gökçe bir kıza tecavüz etmiş ! fatihgokcejpg48629 Özgecan'ın katiline yardım eden Fatih Gökçe bir kıza tecavüz etmiş ! Türkiye'nin her evine ateş düşüren Özgecan Aslan cinayetinde Flaş bir gelişme yaşandı Özgecan'ın ölümüne yardım eden Fatih Gökçe isimli şahıs, 4 ay önce NA isimli 23 yaşındaki bir kıza tecevüz ettiği ortaya çıktı NA korktuğu için kimseye söyleyemediği olan bugün gün yüzüne çıktı Geçtiğimiz günlerde Özgecan Aslan vahşice öldürülmüştü Türkiye'yi ayağa kaldıran bu haberin peşinde Özgecan Aslan'ın ölümüne yardım eden Fatih Gökçe, 4 ay önce 23 yaşındaki NA isimli bir kıza uyutarak tecavüz etmesi gün yüzüne çıktı Türkiye'yi ayağa kaldıran Özgecan Aslan cinayetinin gerisinde şok bir gelişme daha ortya çıktı Akşam'dan Soner Kan'ın haberine tarafından, yaklaşık 4 ay önce 23 yaşındaki NA, bir dönem sevgili olduğu ve cinayete takviye ettiği gerekçesiyle tutuklanan Fatih Gökçe ile bir kafede buluştu iddiaya göre; Gökçe, eski sevgilisinin içeceğine uyku ilacı attı Genç kız kendinden geçince Fatih Gökçe, planını devreye soktu Gökçe, önce NA’yi sahil kenarındaki bir eve götürdü, ardındaki da tecavüz etti 18 yaşındayken Fatma T adlı bir kadınla evlenip boşanan ve bu evliliğinden diğer taraftan kız çocuğu olan Gökçe, yaklaşık 15 ay baştan başa NA’yı zorla alıkoydu bununla beraber da TIR şoförlüğü yapan Gökçe, meslek icabı uzun yola gidince de NA, komşusunun telefonundan ailesine ulaştı, arkasından da aldığı borç parayla kaçıp, Tarsus’taki ailesinin yanına sığındı Oysa genç kız, korktuğu için polise gidemedi Daha önce ‘kayıp’ başvurusunda bulunan ve ardından da kızlarını Fatih Gökçe’nin kaçırdığı yönünde davacı olan NA’nın ailesi de, bir başka iddiaya göre de baskı ve tehditler üzerine bu şikayetinden vazgeçti Olayın şokunu hâlâ üzerinden atamayan NA yaşadıklarını yalnızca AKŞAM'a anlattı BANA TECAVÜZ ETTİ Benimle evleneceğini söylüyordu Lakin ‘vitiligo’ yani güneşe çıkamama hastalığı olan 5 yaşında kızı vardı Ona bakıcılık yapmamı istiyordu Beni 15 ay boyunca o evde alıkoydu Bana zorla sahip olup, tecavüz etti Gökçe’nin TIR ile uzun yola gitmesini fırsat bilip evden kaçtığını da anlatan NA, barbar bir cinayete kurban giden Özgecan Aslan’ın yaşadıklarının kendisini de sarstığını anlattı ‘Neden şikayetçi olmadın?’ şeklindeki soruya da NA, “Korktum Adımın çıkmasını istemedim Ben onu Allah’a havale ediyorumcevabını verdi  

858,497Konular
981,899Mesajlar
29,926Kullanıcılar
hzmami_31Son üye
Üst Alt