Özge'nin sevgilisi Nihat'a angutdedi özge ulusoy, sevgilisi, nihat doğan, survivor tartışmaları, Survivor Ünlüler Gönüller yaruşmasında, bu hafta dokunulmazlık ödülünü öncelikle Gönüllüler aldı Bu hafta adadan gidecek olan isimler Zeynep ve Özge'ydi Özge'nin adadan gidecek olmasına zil takıp oynayan Nihat Doğan'a, büyük tepkiler geldi ve Özge'nin sevgilisi Nihat için angut dedi İşte o haberin detayları Melek'ler 1548657702 1548657702 ozgeninsevgilisinihataangutdedi5c4ea42a9db0bgifozgeninsevgilisinihataangutdedi5c4ea42a9db0bgif ozgeninsevgilisinihataangutdedi5c4ea42a9db0bgif Survivor adasındaki 'Ünlüler' takımında bulunan Özge Ulusoy'un eleme oylamasına girmesine yakınları büyük karşı çıktı Özge Ulusoy'un Survivor'da eleme oylamasına girmesi yakınlarını çıldırttı Twitter'da Nihat Doğan'a 'Angut' diyen Ulusoy'un sevgilisi Tarhan Telli, 'Biri bana Nihat'ın ne içtiğini söylesin, ben de bu kafayı istiyorum' dedi İşte Telli'nin twitter'dan yazdığı diğer mesajlar BU adam, 'dünyayı ben yarattım', 'uzaylıyım' demezse ben insan tanımıyorum NİHAT Doğan, insanları uyuşturucuya yönlendirir Bu adi insan kafası yok! BANA derlerdi, 'sen farklısın' diye Ben böyle farklısını görmedim Bence bu alıcı uzaylı BUNDAN sonra onun adı, Nihat Doğan değil; Kolpaçino Nihat! RÜZGARIN oğlu Nihat Anlatılmaz, yaşanır bu manyak NİHAT angutu Bir kütük bulmuş adada, ondan böyle denyo! O dallamanın kafası, vücuduna tarafından fazla! BU adam, bir yarım sporcu bir yarım beyin diyebilir Süper bir kafa! YARIŞMADA Türkiye'ye kötü örnek olan millet katiyen kalmamalı! id