Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ozgun - Ben Bilirim

Ozgun - Ben Bilirim
0
104

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Guneş vurdu gozlerime
Esen ruzgar seni anlatıyor
Hatırlattı birkac kelime
Seni sevmek beni cok ağlatıyor

Belki de gec kaldım bunu soylemek icin
Bildiğim bir şey var sensizlik cok zor

Bilmiyorsan aşkın son sozunu
Git demesi zordur ben bilirim
Aşk kanına girdiyse
Cık desende cıkmaz
Dur desende durmaz
Ben bilirim

Bilmiyorsan aşkın ilk sozunu
Kal demesi zordur ben bilirim
Aşk emanet olduysa
Duy desende duymaz
Kal desende kalmaz
Ben bilirim

Similar threads

Ozgun Biz Ayrıldık Zor gecelerde ıslak hecelerle Bir şarkı olsam derdimi anlatan Aşk hasretiyle yasak bedeninde Bir ışık olsam icini aydınlatan Yok diyor ne bir soz yarım kalan Yolu yok diyor inanması zor ama Yok diyor seninle olmaz inan Sonu yok diyor gel otur derdine yan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
beni uzen aslinda uzuldugum icin degil bazen sozle anlatilmaz kelimeler sikayetlenir yillara meydan savasi ilan edince o cesaret kin koca bir volkan olur sonrada onunde egileverir sahici herseyin asil rengi kalbime kac kere sorduysam hep bana ismini heceledi bende inanip ona...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
Ruhundayım Sonu belli olmayan yollardayım Ellerinde kalan bir tek aşkım Olmuyor sevgilim sensiz olmuyor Yaşamayı unuttum bu kalp artık atmıyor Bu son veda bu son ayrılık Dayanamam tek başıma Sen ağlama ne olur yazık Gozyaşlarına Nerde olursan ol senin yanındayım Boşuna arama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
161
Yıldız Tilbe Muck Bile Demem Ben Sozu Yıldız Tilbe Muck Bile Demem Ben sozleri Belki de sevemedin, sevseydin gelirdin Şehrin oteki ucunda duruşuna, ağlamayabilirdim Şimdi gecenin ikisi, yarın ayın on ikisi Tıpkı yureğini taşır gibi beni, aşkı taşıyabilirdim Pembe bulutların...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Ercan Demirel birkac gun once orjinal albumunu cıkardıBen albumu dinledim ve bence harika bir album Dinlemenizi kesinlikle tavsiye ediyorumimagesercandemirelelvedademebanasozleri5adaed016c6eagif Elveda Deme Bana Karsimda durdugunda gozlerine baktigimda Icimden birseyler kopuyor olmuyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
858,468Konular
981,196Mesajlar
29,543Kullanıcılar
samuray72Son üye
Üst Alt