Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ozgun İnsaf Şarkı Sozleri

Ozgun İnsaf Şarkı Sozleri
0
93

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Ozgun İnsaf Şarkısı sozu

Ozgun İnsaf şarkısının sozleri

Coktan aldığım bir karardı
Zor oldu dile dokmek
Hic yoktan verdiğim bu zararı sana duşuyor affetmek
Ozledim, gozlerini ozlerim
Soyledim bilki başka biri yok
Ozledim, gozlerini ozlerim
Soyledim bilki başka biri yok

İki dudağına bir omur vereyim
Her adımına yureğimi sereyim
En azını da yap ama gozunu seveyim
İnsaf, benimki de can bebeğim
İki dudağına bir omur vereyim
Her adımına yureğimi sereyim
En azını da yap ama gozunu seveyim
İnsaf, benimki de can bebeğim

Similar threads

Ozgun İnsaf şarkı sozu Ozgun İnsaf şarkısı sozleri Coktan aldığım bir karardı Zor oldu dile dokmek Hic yoktan verdiğim bu zararı sana duşuyor affetmek Ozledim, gozlerini ozlerim Soyledim bilki başka biri yok Ozledim, gozlerini ozlerim Soyledim bil ki başka biri yok İki dudağına...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Ozgun İnsaf Şarkı Sozleri Ozgun İnsaf şarkısı sozu Coktan aldığım bir karardı Zor oldu dile dokmek Hic yoktan verdiğim bu zararı sana duşuyor affetmek Ozledim, gozlerini ozlerim Soyledim bilki başka biri yok Ozledim, gozlerini ozlerim Soyledim bilki başka biri yok İki dudağına...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Ozgun İnsaf şarkısının sozleri Ozgun İnsaf şarkı sozu Coktan aldığım bir karardı Zor oldu dile dokmek Hic yoktan verdiğim bu zararı sana duşuyor affetmek Ozledim, gozlerini ozlerim Soyledim bilki başka biri yok Ozledim, gozlerini ozlerim Soyledim bil ki başka biri yok İki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Etkileyici,AnlamlıGuzel Sozler Etkileyici sozler, duygusal sozler, anlamlı sozler Guzel sozler En Anlamlı Sozler Birgun hayatin butun guzelliklerinden vazgecip olume sessiz sedasiz gitmek istersen, yanima gel ki sana sensiz yasamanin, sensiz olmanýn olum oldugunu gostereyim Ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
249
858,497Konular
981,996Mesajlar
29,981Kullanıcılar
mordowSon üye
Üst Alt