Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ozgun İnsaf Şarkı Sozu

Ozgun İnsaf Şarkı Sozu
0
90

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Ozgun İnsaf Şarkı Sozleri

Ozgun İnsaf şarkısı sozu

Coktan aldığım bir karardı
Zor oldu dile dokmek
Hic yoktan verdiğim bu zararı sana duşuyor affetmek
Ozledim, gozlerini ozlerim
Soyledim bilki başka biri yok
Ozledim, gozlerini ozlerim
Soyledim bilki başka biri yok

İki dudağına bir omur vereyim
Her adımına yureğimi sereyim
En azını da yap ama gozunu seveyim
İnsaf, benimki de can bebeğim
İki dudağına bir omur vereyim
Her adımına yureğimi sereyim
En azını da yap ama gozunu seveyim
İnsaf, benimki de can bebeğim

Similar threads

Ozgun İnsaf şarkısının sozleri Ozgun İnsaf şarkı sozu Coktan aldığım bir karardı Zor oldu dile dokmek Hic yoktan verdiğim bu zararı sana duşuyor affetmek Ozledim, gozlerini ozlerim Soyledim bilki başka biri yok Ozledim, gozlerini ozlerim Soyledim bil ki başka biri yok İki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Ozgun İnsaf Şarkısı sozu Ozgun İnsaf şarkısının sozleri Coktan aldığım bir karardı Zor oldu dile dokmek Hic yoktan verdiğim bu zararı sana duşuyor affetmek Ozledim, gozlerini ozlerim Soyledim bilki başka biri yok Ozledim, gozlerini ozlerim Soyledim bilki başka biri yok İki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Ozgun İnsaf şarkı sozu Ozgun İnsaf şarkısı sozleri Coktan aldığım bir karardı Zor oldu dile dokmek Hic yoktan verdiğim bu zararı sana duşuyor affetmek Ozledim, gozlerini ozlerim Soyledim bilki başka biri yok Ozledim, gozlerini ozlerim Soyledim bil ki başka biri yok İki dudağına...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
858,497Konular
982,003Mesajlar
29,986Kullanıcılar
Üst Alt