Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Özgün - Koş koş

Özgün - Koş koş
0
62

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Benzersiz Koş koş benzersiz koş koş kovala kovala özgün kaç kaç delikanlı korkmaz aşktan İster söv ister ağla yan Sözünden Dönmek baskı aşktan Belirli bir kaide var onda Kaçan kovalar İster gül ister oyna sen Kurtulmak güç benden Zır deli bi yürek var serde Senden katiyen vazgeçmem Koş koş kovala Delikanlı korkmaz aşktan Kaç kaç kovala Çılgın gönlüm kaçmaz aşktan Koş koş kovala Delikanlı korkmaz aşktan Kaç kaç kovala Çılgın gönlüm koş…  

Similar threads

Ozgun Biz Ayrıldık Zor gecelerde ıslak hecelerle Bir şarkı olsam derdimi anlatan Aşk hasretiyle yasak bedeninde Bir ışık olsam icini aydınlatan Yok diyor ne bir soz yarım kalan Yolu yok diyor inanması zor ama Yok diyor seninle olmaz inan Sonu yok diyor gel otur derdine yan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
en güzel aşka dair nickler!!! aşka dair nickler mavi gözlerle ilgili nickler sevdiğini söyleme nickleri öpücükle ilgili öpücükle güzel sözler Evetdedim belirsiz bir şekilde Yumdu gözlerini şaşırdım Sonradan anladım ancak kalbinde seyrediyordu beni @)) sana dijital bir gül yolluyorum, çünkü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
En Manalı Facebook Sözleri Sosyal paylaşım ağı olan gacebook gün geçtikçe daha büyük bir kullanıcı kitlesi kadar rağbet görmeye devam ediyor Facebook profil sayfanız da paylaşmak için manalı sözler arıyorsanız sizler için en yeni manalı sözleri bu yazımız da paylaşıyoruz 55592 55592...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
hala bir nickim değil diye üzülenler ilacınız burda) EN KARİZMA NİCKLER нαуαттα кαяşιмα çιкαη єη zαναℓℓι ∂öηєкѕιη!!!! нєяşєуι ѕσя∂υğυм нαуαт вєηι яαнαт вιяαк яσ¢к,мєтαℓ νє ƒяρ ує şєутαη ιşι∂ιуєηℓєя¢єναρ νєяιη :şєутαη вυηυη ηєяєѕιη∂є? уιηє ѕєηѕιz güηєş вαтıуσяуιηє ѕєηѕιz αкşαм σℓυуσявєηι...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
IMDb, son vakitlerde popülerliği artan romantik güldürü temalı sinemaları sıraladığı listesini güncelledi. Yeni çıkan favorilerden kült üretimlere ve hatta daha post yapım süreci devam ederken ses getirenlere 50 sinemanın yer aldığı listede neler varmış, birlikte bakalım! Not 1: Sinema...
Cevaplar
0
Görüntüleme
44
858,465Konular
981,153Mesajlar
29,533Kullanıcılar
TUNCAMMSon üye
Üst Alt