Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ozgun - Nobetci Aşık

Ozgun - Nobetci Aşık
0
140

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Gunlerce ac susuz yaşanır mı sence boyle
İnsan bir cumlede anlatır mı aşkı soyle
Boş sozler soylerip aşığım der sonra kandırır bir şekerle
Terk eder…ceker gider…

Hadi guzelim kalk gidelim bize olanlar olsun artık
Bugun uymaz belki yarın diye nobetci aşık kaldık
Yeter artık bunca naz uzatmadan gel sevgilim
Verde kurtul saf kalbini diye diye kuruduk kaldık

Similar threads

Bebek Eğer bana ayıracak vaktin varsa Kendini savunacak gucun varsa Sende az da olsa gurur varsa Evde bekliyorum Olmuyor boyle boş konuşmakla Bir kac gun goruşup, sonra kacmakla Doğru soyleyecek yuzun yoksa Gelme istemiyorum Ne uzulur ne sıkılır Sadece birazcık duşunur Hemen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
AĞLAR VEYSEL CIKMAZ SESİ Ah cektikce erir gider Yureğimin yağı benim Seni gorsem durur gider Dillerimin bağı benim Gam leskesi saf saf oldu Hep sozlerim boş laf oldu Senin yolunda mahv oldu Gencliğimin cağı benim Ah belimi buken oldu Gurbet bana diken oldu Altı aydır mekan oldu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
169
Roportaj Orneği, Roportaj ornekleri Soyleşi: Hakan Eren AKORT dergisinde yayınlanmıştır Turk Popu'nun ilk kadın soz yazarı Fikret Şeneş en son 1996 yılında Ajda Pekkan icin Bir Hataadlı şarkıyı yazmış Ondan beri soz yazmıyor Turk Popu'na 290'a yakın eser bırakmış Başta Ajda Pekkan olmak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
150
Türk Sanat Müziği Şarkıları İsimleri Türk Sanat Müziği Şarkıları Aşkımı bilmedin Aşkımın birincil baharı Aşkın kanununu Aşığım sana Aşık oldur Kaplumbağa Kabuğu girdim ay çıktı Kaplumbağa Kabuğu girdim kamışa Bağdat yolu Bahar bitti sonbahar bitti Bahar geldi gül açıldı Bahar gelmiş neyleyim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Türk Sanat Müziği Şarkıları Listesi Türk Sanat Müziği Şarkıları Türk Sanat Müziği Şarkıları A'dan Z'ye Listesi A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z Açık bırak pencerini Açılan bir gül gibi Ada sahillerinde Adalardan bir yar gelir Adanın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
143
858,496Konular
982,165Mesajlar
30,105Kullanıcılar
jactellerSon üye
Üst Alt