Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ozgun Sadece Arkadaşız şarkı sozu

Ozgun Sadece Arkadaşız şarkı sozu
0
78

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Ozgun Sadece Arkadaşız şarkısı sozleri
Ozgun Sadece Arkadaşız 2019
Ozgun Sadece Arkadaşız şarkı sozleri

Nasıl atıyor kalbim seninle dinle
Dayanamaz yanar gece ateşinle
Mucizenle yenilendim ellerinde
Kaderimi gordum sanki gozlerinde

Ama yeni her şey gibi
Buda anlık heves mi?
Yoksa kaderimiz mi?
Zaman soyler mi gerceğimizi

Gizli saklı buluşmalar
Ama şimdi saklamalıyız
Soran olursa neyse ne
Ya goren olursa sadece arkadaşız

Kalplerimiz patlayacak
Ama şimdi susmalıyız
Sorana biz yalanlarız
Goren olursa sadece arkadaşız

Similar threads

Sadece Arkadaşız Şarkı Sozu Ozgun Ozgun Sadece Arkadaşız Şarkı Sozu Ozgun Sadece Arkadaşız Sozleri Ozgun Sadece Arkadaşız Şarkısı Nasıl atıyor kalbim seninle dinle Dayanamaz yanar gece ateşinle Mucizenle yenilendim ellerinde Kaderimi gordum sanki gozlerinde Ama yeni her şey gibi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Ozgun Sadece Arkadaşız Şarkısı, Ozgun Nasıl atıyor kalbim seninle dinle Ozgun Sadece Arkadaşız Şarkı Sozu Nasıl atıyor kalbim seninle dinle Dayanamaz yanar gece ateşinle Mucizenle yenilendim ellerinde Kaderimi gordum sanki gozlerinde Ama yeni her şey gibi Buda anlık heves mi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
Ozgun Dur Gitme şarkı sozleri Ozgun Dur Gitme şarkısı sozu Dur gitme biraz yaklaş yamacıma Lutfen dinle Haksızlık etme, pişmanlık yerine can veriyorum Kıskandım, evet hatta bir deliden biraz hallice Uzduysem seni, affet saf yureğim farkedemedi Kolay gelir hep ayrılık İlk başta terk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Ozgun Şike şarkı sozleri Ozgun Şike şarkısı sozu Dur oyle bakma bana dur Nazın sozun sadece guzelliğin yuzunden cekilir mi yedi sene Soyledim de sana dur yapma dedim kac kere Yalanların yuzunden kızarmaz mı yuzun de Aldım verdim aptal değil de birazcık kordum galiba Guzelliğin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Ozgun Sen ve Ben şarkısı sozu Ozgun Sen ve Ben şarkı sozleri Sen ve ben şarkısı sozleri Ozgun Elim telefona gidiyor Şunu bir arasam mı diyorum Mantık aşka hukmediyor Yine en başa donuyorum Aklım gecmişe gidiyor Aynı sahneyi goruyorum Sen aşkı tavaf ederken Ben sozumden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
858,496Konular
982,161Mesajlar
30,105Kullanıcılar
jactellerSon üye
Üst Alt