Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ozgun Siyah Beyaz Şarkı Sozu

Ozgun Siyah Beyaz Şarkı Sozu
0
98

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Ozgun Siyah Beyaz şarkı sozleri

Ozgun Siyah Beyaz şarkısı sozu

Uzun zamandır hic konuşmadık
Yuzunu goremez oldum diye ben hic unutmadım
Mahallemizden gittin gideli
Kapının onundeki kucuk kediyle konuşmadım
Ektiğin tomurcuklu cicekleri
Suladım her pazartesi elimle,
Hic kurutmadım
Şimdi bir gorsen nasıl filizlendi
Koşeyi donup birgun gelirsin diye toplamadım
Off simdi yalnız kaldı gozlerim
Sensiz ve anlamsız
Gel de otur biraz
Cok zamansız gittin ellerim bak yalnız
Yanı yanı başıma otur duşun biraz
Bu sene de bahcelerde hep uzum kiraz
Bal damlayan dudaklarindan şoyle biraz
Opucuk almadan olursem
Omrum hep siyah beyaz

Similar threads

Ozgun Siyah Beyaz şarkısı sozu Ozgun Siyah Beyaz şarkısının sozleri Uzun zamandır hic konuşmadık Yuzunu goremez oldum diye ben hic unutmadım Mahallemizden gittin gideli Kapının onundeki kucuk kediyle konuşmadım Ektiğin tomurcuklu cicekleri Suladım her pazartesi elimle, Hic...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Gokhan Keser Kırık Ayna Şarkı Sozu Gokhan Keser Kırık Ayna Şarkısı sozleri Gokhan Keser Kırık Ayna Şarkısının sozleri Ah gonlum kırık ayna Başım alıp nerelere gideyim? Sen bana yar olmadıktan sonra Ben elleri ne eyleyim Hic mi korkun yoktu Allahtan? Yalnız koyup dondun geri İnsaf...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Gokhan Ozen Siyah Beyaz Gunlerim Şarkı sozleri, Gokhan Ozen Siyah Beyaz Gunlerim sozu Seni sevdi başka sevda bilmiyor Yokluğunda hayatla barışmıyor Caresizliği anlatan şarkılar gibi Baska başka hayatlardan calıp soylendik Son sahnesi ağlatan o filimler gibi Biz yazdık biz oynadık ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Seni sevdi başka sevda bilmiyor Gokhan Ozen Siyah Beyaz Gunlerim şarkı sozu Yokluğunda hayatla barışmıyor Caresizliği anlatan şarkılar gibi Baska başka hayatlardan calıp soylendik Son sahnesi ağlatan o filimler gibi Biz yazdık biz oynadık ve tukendik Olanlar aklıma bir turlu sıgmıyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Hemen Uyanma Şarkı Sozleri Şanışer Hemen Uyanma Şarkı Sozu Şanışer Hemen Uyanma Şarkısının Sozleri Adına şiir yazdım bi gun yarim o gun vardı o gunden bugune kaldırımlar hep ıslak cunku dondurdum zamanı bu son durgun sabahım otur biraz dinlen yorgunsun hayatım ya solgunsun bayadır, gel...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
858,497Konular
982,002Mesajlar
29,984Kullanıcılar
enesnorrisSon üye
Üst Alt