Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ozgur Gumuşsoy Hadi Beni Aşk'tan Yarat

Ozgur Gumuşsoy Hadi Beni Aşk'tan Yarat
0
147

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
Ozgur Gumuşsoy Hadi Beni Aşk'tan Yarat kitabı
Hadi Beni Aşktan Yarat Ozgur gumuşsoy

Ozgur Gumuşsoy'un yazılarını gercekten cok beğenerek takip ediyorum Hadi Beni Aşk'tan Yarat isimli kitabı cıktıimagesozgurgumussoyhadibeniasktanyarat5b088905b2134gif

imagesozgurgumussoyhadibeniasktanyarat5b088906c3484

Ozgur Gumuşsoy'un kaleme aldığı arka kapak yazısı;

Yine devirdik bir kitabı, iyisiyle kotusuyle Yine anlattık sana dair icimizde sese donuşenleri tek tek ve yine eksik kaldık biraz

Sen kainatında, kucuk bir zerreyim ben hala

Bir ic kanamayla eş zamanlı olarak seninle yan yana geldiğimizde ya da yaralarımızı ifşa etmeye cekinir olduğumuzda, bitti aslında her şey

Yek, du, se, cehar, penc, şeş

Zar atıldı yukarıdan, altı gunde yaratıldı her ne varsa Kaderi belirledi zar Kırıldı sonra, evrenin de mukemmeliyeti

Ve ben seni yedinci gunden beridir seviyorum
Evren bir yana sen bir yana benim icin

Shakespeare den biraz farklı olarak; senin olmak ya da olmamak, işte butun mesele bu

Bir gun aynı cumlenin iki oznesi olana dek, kalemim senin

Ellerim senin Aman sus acık etme kendini, sırrına kimse ermesin!

Ozgur Gumuşsoy

*Kitabın adı, Omer Hayyam'ın Rubailer 3adlı eserindeki 88 dortluğunden esinlenilmiştir

Alıntı