Ozgur Gumuşsoy Hadi Beni Aşk'tan Yarat kitabı
Hadi Beni Aşktan Yarat Ozgur gumuşsoy
Ozgur Gumuşsoy'un yazılarını gercekten cok beğenerek takip ediyorum Hadi Beni Aşk'tan Yarat isimli kitabı cıktıimagesozgurgumussoyhadibeniasktanyarat5b088905b2134gif
imagesozgurgumussoyhadibeniasktanyarat5b088906c3484
Ozgur Gumuşsoy'un kaleme aldığı arka kapak yazısı;
Yine devirdik bir kitabı, iyisiyle kotusuyle Yine anlattık sana dair icimizde sese donuşenleri tek tek ve yine eksik kaldık biraz
Sen kainatında, kucuk bir zerreyim ben hala
Bir ic kanamayla eş zamanlı olarak seninle yan yana geldiğimizde ya da yaralarımızı ifşa etmeye cekinir olduğumuzda, bitti aslında her şey
Yek, du, se, cehar, penc, şeş
Zar atıldı yukarıdan, altı gunde yaratıldı her ne varsa Kaderi belirledi zar Kırıldı sonra, evrenin de mukemmeliyeti
Ve ben seni yedinci gunden beridir seviyorum
Evren bir yana sen bir yana benim icin
Shakespeare den biraz farklı olarak; senin olmak ya da olmamak, işte butun mesele bu
Bir gun aynı cumlenin iki oznesi olana dek, kalemim senin
Ellerim senin Aman sus acık etme kendini, sırrına kimse ermesin!
Ozgur Gumuşsoy
*Kitabın adı, Omer Hayyam'ın Rubailer 3adlı eserindeki 88 dortluğunden esinlenilmiştir
Alıntı
Hadi Beni Aşktan Yarat Ozgur gumuşsoy
Ozgur Gumuşsoy'un yazılarını gercekten cok beğenerek takip ediyorum Hadi Beni Aşk'tan Yarat isimli kitabı cıktıimagesozgurgumussoyhadibeniasktanyarat5b088905b2134gif
imagesozgurgumussoyhadibeniasktanyarat5b088906c3484
Ozgur Gumuşsoy'un kaleme aldığı arka kapak yazısı;
Yine devirdik bir kitabı, iyisiyle kotusuyle Yine anlattık sana dair icimizde sese donuşenleri tek tek ve yine eksik kaldık biraz
Sen kainatında, kucuk bir zerreyim ben hala
Bir ic kanamayla eş zamanlı olarak seninle yan yana geldiğimizde ya da yaralarımızı ifşa etmeye cekinir olduğumuzda, bitti aslında her şey
Yek, du, se, cehar, penc, şeş
Zar atıldı yukarıdan, altı gunde yaratıldı her ne varsa Kaderi belirledi zar Kırıldı sonra, evrenin de mukemmeliyeti
Ve ben seni yedinci gunden beridir seviyorum
Evren bir yana sen bir yana benim icin
Shakespeare den biraz farklı olarak; senin olmak ya da olmamak, işte butun mesele bu
Bir gun aynı cumlenin iki oznesi olana dek, kalemim senin
Ellerim senin Aman sus acık etme kendini, sırrına kimse ermesin!
Ozgur Gumuşsoy
*Kitabın adı, Omer Hayyam'ın Rubailer 3adlı eserindeki 88 dortluğunden esinlenilmiştir
Alıntı