Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ozgur Mesajlar

Ozgur Mesajlar
0
60

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
2019 Ozgurluk mesajları

Ozgur Sozler 2019

Ben ozgurluk bekcisiyim kendi hayatımın icinde zararlı Aşkları Sevgileri Korurum Kendi icimde

ozgurluğe giden bu yolda elimi sımsıkı tut sakın bırakma ozgur duşuncelerimin ozgur kadını seviyorum seni

Yarınlarıma Seninle Gelecek gunlerimize birlikte Adım Atalım ozguluk yolunda Birbirimizi Bırakmayalım Sevgilim

ozgurluk bir milletin Semboludur

ozgurum derken senin sevgine kapıldım şimdi ozgurluğumu istiyorum senden ozgurce yaşıyalım aşkımızı lutfen

ozgur oLan bir miLLet Demokrasiyi Kendine Aşılamıştır

Adım gibi ozgur Yaşamak istiyorum Sevgiler icinde Mahkum Olmak istemiyorum Adımı taşımak istiyorum hayatımda Ben ozgurum, ozgurce yaşarım hayatı

Kimseye Boyun Eğmedim Şu Genclik Ateşimde ben ozgur bir insanım bozamaz beni kimse!

ozgurluk seni duşunduğumde kalıcı olur bedenimde sen yokken kole gibi yaşıyorum evimin dipsiz hucrelerinde

Seni Seven 1 Mahkum Olacağıma, ozgur ve tek başıma olurum hayata aşık olurum daha iyi

ozgur Mesajlarimin ozgur insanı Senin gibi ozgur yaşamak bana haram Senin gibi oLmak umutlarımın imkansız yaşaması

Yarınlarıma Seninle Gelecek gunlerimize birlikte Adım Atalım ozguluk yolunda Birbirimizi Bırakmayalım Sevgilim

858,475Konular
981,230Mesajlar
29,547Kullanıcılar
sonertSon üye
Üst Alt