Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

"Özgürlük" son 50 yılın en iyi ikinci şarkısı!

"Özgürlük" son 50 yılın en iyi ikinci şarkısı!
0
56

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Hürson 50 yılın en iyi ikinci şarkısı! son 50 yılın şarkıları son 50 yılın en iyi şarkıları en iyi türkçe 10 türkçe Zülfü Livanelinin Serbestadlı parçası, İtalyan TV'si Rai Uno kadar yapılan yarışmada Son 50 yılın en iyi ikinci şarkısıseçildi İtalyan Devlet Televizyonu Rai Uno'da 21 Aralık'ta yapılan şarkı yarışmasında Türkiye adına büyük bir sevinç yaşandı Yarışmada önce 15 ünlü jüri üyesince İtalya'da son 50 yılın en iyi 700 şarkısı seçildi Ardındaki juri şarkıları 15'e düşürdü daha sonra juri ve halkın katılımıyla 15 parça arasından Zülfü Livanelinin Özgürlükşarkısı 2 oldu Parçasının İtalya'da en iyi 2 şarkı seçilmesi sebebiyle büyük sevinç yaşadığını bildiren Livaneli, İtalyan halkına teşekkür etti: Bir İtalyan dostum aradı ve Rai Uno'yu açmamı, şarkımın orada yarıştığını söyledi Hemencecik TV yi açıp yarışma programını izlemeye başladım Benim memleketim Türkiye Şayet burada böyle bir müsabaka olsa, seçilmezdidiyerek sitemde bulundu  

858,496Konular
982,297Mesajlar
30,194Kullanıcılar
berk3134Son üye
Üst Alt