Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Özgüven

Özgüven

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
:Merhaba ben 18 yaşında bi gencim benim sorunum aklımda kurduğum senoryolar bi ilişkim var ve bu benim birincil ilişkim 10 ayındayız ve en minik bi tartışmamız bile olmadı ilkleri daima birlikte yaşadık bu güne kadar hiç bi kıza gidipte duygularımı açamadım derhal çıktığım kızlada nasıl oldu bilmiyorum söylemek için 1 yıl bekledim ama sonunda söleydim fakat onuda kızın sayesinde söyledim ben söylemesem o söyliyecekti utanma belasına söyledim bütün bi ev kızı her zaman başı aşşağıda yürür ve önemli düşünüyoruz yani tam hayalimdeki kız
Ben aklımda olur olmadık senaryolar kuruyorum örneğin ya şu anda birisi sevdiğime söz atıyorsa ya birisi zıt bişi söylüyosa gibi bu müşteri daha bir sürü abuk subuk zihin ve olduğum yerde kendimi yiyorum en yakın arkadaşlarımdan bile huylanmaya başladım aslında sevdiğim fazla güzel bi kız hatta tek kelimeyle ben ise o kadarda yakışıklı olduğumu idda edemem kendime olan güvenim fazla az kendimi kızın yanına beceriksiz gibi hissediyorum ne yapacağımı bilemiyorum lütfen takviye edin yorumlarınız için çoktan fazla teşekkür ediyorum

858,499Konular
982,575Mesajlar
30,331Kullanıcılar
berenSon üye
Üst Alt