Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Özışık Kardeşlerin Hedefindeki Didim Belediye Başkanı Atabay'a Beyzbol Sopalı Saldırı

Özışık Kardeşlerin Hedefindeki Didim Belediye Başkanı Atabay'a Beyzbol Sopalı Saldırı
0
26

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
s-ae03b6ed3e58c792a7892b5f02cf6a2df3133a97.jpg

Aydın'ın Didim İlçesi'nin CHP'li Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, bir restoranda avukatı ile birlikte kimliği meçhul 4 işinin beyzbol sopalı saldırısına uğradı. Yaralanan Atabay ve avukatı hastanede tedaviye alınırken, polis kaçan şüphelilerden birini yakaladı.

Dün saat 23.30 sıralarında meydana gelen olayda, Belediye Lideri Ahmet Deniz Atabay, avukatı Nizamettin Bulut ile akşam yemeği sonrası kahve içtiği sırada ellerinde beyzbol sopalarıyla restorana giren 4 kişinin saldırısına uğradı.

Taarruzda Lider Atabay ve avukatı çeşitli yerlerinden yaralanırken, saldırganlar garsonların müdahalesi üzerine olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine polis takımları sevk edildi.

İş yerindeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polis, şüphelilerden 3'ünü yakaladı.

Haydi ve Süleyman Özışık kardeşlerin amacındaydı

Didim Belediye Lideri Ahmet Deniz Atabay, Haydi ve Süleyman Özışık kardeşlerin amacındaydı. Sahibi oldukları haber sitelerinde Atabay'a karşı kampanya başlatan Özışık kardeşlerin, Atabay’ın müsaade vermediği kanunsuz otelin sahipleriyle görüşürken imgeleri ortaya çıkmıştı.

858,496Konular
981,654Mesajlar
29,725Kullanıcılar
Üst Alt