Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Özlediği birey ben miyim ?

Özlediği birey ben miyim ?
0
108

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Bi tanıdığım kiz var muhabbetimiz yoktu hiç babamın eski iş yerinden cok iyi anlaştığı arkadasinin kızı sayılır kendisi ,5 ay önce bize gelmişlerdi bu kız bize geldiginde aralıksız eli saçındaydı oynuyordu ,her esprime gülüyordu birazda cekingendi bana karşı , derhal bayadir görüşemez olduk bu aralar, dün baktim arkadaşı beni instagramdan takip etmiş üniversiteden galiba, bize gelen kiz,ozlemekle ilgili foto atmış zaten yanımda hareketlerinden anlamıştım yani bir fazla şey belli ediyodu ben fotoğrafı beğenemedim tabiki , takipçim az ilginç derecede eksik, görseniz gülersiniz, fotografinı beğensem utanıyorum , kızın resimini begenen erkeklerin ilginç takipçisi var eksik erkek beğenmiş herneyse ne biliyim , şayet ben değilim ya başka birisi olabilir ozlediği birey, 30 km uzaklık var aramizda beni özlediginden emin degilim ozlediği kişi ben miyim ? Lütfen büyüklerimiz cevap versin teşekkürler şimdiden

858,497Konular
981,935Mesajlar
29,944Kullanıcılar
coldsteez2Son üye
Üst Alt