Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Özledim diyen İbrahim Tatlıses: ''Ağladım çekimlerde, Allah yardım edecek inşallah''

Özledim diyen İbrahim Tatlıses: ''Ağladım çekimlerde, Allah yardım edecek inşallah''
0
55

klimaci

FD Üye
Etkileşim
2
F-D Coin
90
ozledim_diyen_ibrahim_tatlises_agladim_cekimlerde_allah_yardim_edecek_insallah_1601622876_8536.jpg

Türkücü İbrahim Tatlıses, Armutlu’da bir mekandan çıkarken objektiflere yansıdı.

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, uzun bir süreden sonra ekranlara geri dönecek olmanın müjdesini hayranlarına vermişti. Muhabirlerin sorularını cevaplayan Tatlıses, gözyaşlarına engel olamayarak, "Provaya gidiyorum. Her şey çok güzel oluyor. Ağladım çekimlerde. Allah yardım edecek inşallah. Ben de özledim, özlemez olur muyum?" dedi.

İddialara göre "Çocuklarım hakkında konuşmak istemiyorum" diyen İbo Tatlıses, elini yüzüyle kapatıp "Özledim" dediği anda gözyaşlarını tutamadı.

hkLbv_1601622715_5995.jpg

858,506Konular
983,080Mesajlar
33,115Kullanıcılar
smrnr16Son üye
Üst Alt