Özledim Seni Ekli dosyayı görüntüle 6 1549070959 1549070959 ozledimseni5c54f273f087dozledimseni5c54f273f087d ozledimseni5c54f273f087d 09082007 Özledim Seni…! Her günüm senin özleminle geçiyor Sensizliği yaşamak hiç aklımın ucundan bile geçmezken Bak acilen sensizliği yaşıyorum Ara Sıra kaderimde bu da varmış deyip Kaderime boyun eğiyorum istemesem de Manâ veremediğim tek şey ise Niçin bir şey söylemeden çekip gittin Neden suskun kalmayı tercih ettin Her şey bu kadar basitmiydi… Her telefon çalışında sen umuduyla Telefona sarılıyorum sen arıyorsundur diye Lakin sen olmuyorsun Birçok geceler adını sayılayarak uyanıyorum Fakat sen bunun haberdar bile değilsin Nasıl olacaksın ama! Ne oldu bi’tanem Niye bunu bana değer gördün Ben sana ne yaptım… En azından bunu söyleseydin Şunu sakın unutma Her şeyin kesin bir açıklaması vardı Lakin sen bile bunu bana fazla gördün Helal olsun sana! Ben ki seni gözümde böylece büyütmüştüm fakat Seni hiç kimseyle benzeyen değerde görmemiştim Sen benim gözümde fazla farklıydın Ve halada öylesin ne olursa olsun Sana olan duygularım değişmedi ve değişmeyecek de Neden sessiz bir şekilde çekip gitmeyi Yerinde gördün hala bunu anlamış değilim Seni fazla özlüyorum Elimde olsaydı seni hiç üzmezdim Yalnız şunu da unutma… Olurda bir gün geri dönecek olursan Ben bıraktığın yerde olacağım…! "Arkanda bıraktığın ve seni seven kişileri sakın unutma tlytncr