Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Özledim seni..

Özledim seni..
0
50

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Özledim seni Gökyüzünü paylaşırdık düşlerimizde Sahildeki bankın üstüne oturmuş başımı göğsüne yaslamışım Karanlıklardan korumak istermiş gibi sıkıca sarmışsın kollarını üşüyen bedenime Sessizce yıldızlara dalmışken heyecanla, savurup saçlarımı geceye göz kırpan yıldızı göze çarpan ediyorum gülümseyerek Ben yıldızları izliyorum, sende beni izliyorsun gözlerindeki ışıltıyla Nasılda çocuk gibi heyecanla gülümsüyor diye geçi yor fikirler aklından Sende bu heyecana karşılıklı olmak istiyorsun fakat ayrılığın hüznü İçini acıtıyor Yağmur başlıyor, damlalarıyla son gecemize refakât etmek istermiş gibi usulca dokunuyor tenimize Biliyorum ayrılık vakti yaklaşıyor sevgimizi parçalarcasına, fakat yinede yüzümdeki tebessümle yanına elde etmek istiyorum Ellerimden sıkıca tutup son dansımıza kaldırıyorsun Yağmur altında birleşik kollarımız, kaderimize oynuyoruz Gözlerine bakamıyorum sensizlik vuruyor kalbimi acıtıyor ruhumu içten Bezginlik bedenimi hafifçe kendine çekiyorsun, omzuna yaslıyorum başımı, usulca göz yaşlarım akıyor yüreğine Gitmek istiyorum olmuyor Ayrılamıyorum gözlerinden Yağmurdan mı agnostik lakin ıslanmış kirpiklerimiz Son bir öpücük konmuş dudaklarımıza Ve bitiyor gece hüznün çığlıklarıyla Hasret vurmuş içimize hırçınca,, Çıkmıyor aklımdan son gülüşün Her gece resmin elimde uykuya dalarken keşke demek geliyor içimden, söyleyemiyorum Özledim seni Tut yüreğimden, ak hayatıma Sebebim olma bu ıssız uzaklıkta alinti  

858,496Konular
982,168Mesajlar
30,106Kullanıcılar
kenansverSon üye
Üst Alt