Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

özledim senii......!!!

özledim senii......!!!
0
58

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
özledim senii!!! özledim seni ayrılık yüreğimi uyuşturuyor karıncalandırıyor nicedir beynimi uyuşturuyor özlemin fazla sık birlikte olmasak bile benimle olduğunu bilmenin bunca zamandır içimi ısıttığını yeni yeni anlıyorum Yokluğun, Hatırladıkça yüreğime saplanan bir sizi olmaktan çıkıp mütemadiyen bir boşluğa Sabahları seni okşayarak başlamaları aksamları her isi bir kenara koyup seninle baş başa konuşmaları özlüyorum; oynaşmalarımızı, yürüyüşlerimizi, şirin haşarılığını, çocuksu küskünlüğünü Nasılda serttin başkalarına karşısında beni savunurken; ve ne kadar yumuşak bir çift kısık gözle kendini ellerimin okşayışına bırakırken Gitmeni katiyen istemediğim halde buna mecbur olduğunu görmek ve sana bunları söylemeden ''git artık'' demek ''beni ne kadar tez unutursan, böylece tez kavuşacaksın mutluluğa'' çağrıda bulunmak sana nede kuvvet seni görmemek ve olur ya yıllar daha sonra karsılaştığımızda bana bir tanıdık olmayan gibi bakmanı dilemek senden yeni bir sevdayı yasakladığım kalbime söz devretmek  

858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt