Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ozledim teninin kokusunu ozledim notaları

Ozledim teninin kokusunu ozledim notaları
0
103

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Selami Şahin Ozledim teninin kokusunu ozledim notaları

İntro: BmEmGF# Arpej
D5C#5A5G5 | 2x
D5C#5A5F#5 |

Bm
Sen gittin yasantimin bir anlami kalmadi
Em
Sen gittin pencereme bir kez gunes dogmadi
G
Sen gittin senden sonra mutlulugum olmadi
F#
Senle gecen gunlerimin değerini kıymetini bilmedim
Geciş: C#5B5A#5G5F#5
Bm
Ozledim teninin kokusunu
Em
Ozledim simsicak nefesini
G
Ozledim sohbetini o sesini
F#
Gelmedin gozbebegim can yoldasim gelmedin
Bm
Sen gittin ya gozlerimde yaslar bir an dinmedi
Em
Sen gittin ya ellerimden resmin bir an dusmedi
G
Sen gittin ya o gun bu gun inan yuzum gulmedi
F#
Senle gecen gunlerimin degerini bilmedim
Bm
Ozledim teninin kokusunu ozledim
Em
Ozledim simsicak nefesini ozledim
G
Ozledim sohbetini o sesini ozledim
F#
Gelmedin gozbebegim can yoldasim gelmedin

Similar threads

Selami Şahin Özledim selami şahin şarkı notaları selami şahin notaları özledim nota özledim teninin kokusunu nota notası Sen gittin ya yaşantımın bir anlamı kalmadı Sen gittin ya pencereme bir defa güneş doğmadı Sen gittin ya senden sonra mutluluğum olmadı Senle geçen günlerimin kıymetini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
Yine Yazı Bekleriz gitar nota,akor,tab TNKYine Yazı Bekleriz şarkı notaları imagestenekeyineyazibeklerizgitarnotasi5adaaeb917c26 Bm A Ah ne cok ozledim seni bir bilsen ah bir gorsen Em A Em Sonbaharlarım gelir o yaprak hic duşmez Bm A Hepsi bitti hepsi bitti hepsi kaybolan gunlerdi Em...
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
Gitar Şarkı Notaları Kolay Gitar Şarkı Notaları Gitar Şarkı Notaları Kolay Dursun Zaman Am Her sabah doğan guneş Bir sabah doğmaz oldu F Elleri ellerimden kayıp giden yıldız oldu Dm Gulunce ışık sacan o gozler yaşla doldu Em Ağlama duymaz artık bir varmış bir yok oldu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Cok Kolay Gitar Notaları, Aşk Acısı Cm C# Bugun ayrılığın ilk gunu Fm C# Cm Daha şimdiden seni cok ozledim C# Gonul cekmeyince anlamıyor Fm C# Cm Ne yazık sonunu goremedim AbBbm Eb Fm Ben hangi savaştan galip cıktım ki? AbBbm Eb Fm Ben birkac anıya mutlu olmam ki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Anlamazdın Gitar notaları Anlamazdın şarkısı gitar akorları Ayla Dikmen anlamazdın notaları Bm A Bm Em A D G Em F# Bm ))) INTRO Bm Em Sevilirken bilmedin mi F# Bm Ben soylerken gulmedin mi G A F# Bm Falımızda hasret var, ayrılık var demedim mi Em Anlamazdın anlamazdın F# Bm...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
858,497Konular
981,907Mesajlar
29,931Kullanıcılar
yskermjxSon üye
Üst Alt