Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

özlem dolu sözler

özlem dolu sözler
0
39

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
özlem batmış sözler özlem doymuş sözler sevgiliye özlem batmış sözler mesajlar sevgiliye mektupları mektubu Yüreğim beklenmeyen yaralarla başedemezken bir tatlı aşk gülüşü özledi gözlerim ve sen hangi alemde hangi düşlerde isen gel çünkü gülüşünü fazla özledimAkşamın yas rengine büründüğü saatte gökyüzündeki kandiller bir bir yanmaya başladığında içimde sessiz bir çığlık özlemeyi özledim Özlemeye değerinde ne kaldıysa Yorgunum özlemekten hayalini, ağlarım gözlerimde yaşlar seli bir seni unutmadım senelerdir birde ben ağlarken gittiğini, dayanamamam inan dayanamam buna unutamam bir lahza dokunamam sana harcanırım uğruna, aldırmadan zamana diyemem dilim varmaz diyemem elveda Benden çok uzak olsanda sana sarılıp dokunamasamda sana sesimi duyuramasamda kalbimizin bir olduğunu ve seninde beni ne değin özlediğini biliyorum Sen hasretimsin, kaderimsin, yaşayamadığım günlerim sevgisine doyamadığım akşam gözlü yarimsin Seni fazla seviyorum Bu akşam tekrar sensizlik düştü içime, bu akşam gözlerin doğdu yüreğime, çekilmez oldu hasretin bedenime, ağladım anılara sessizce bu akşam vefat etmek istedim yine habersizce Seni her özlediğimde kalbime bi yıldız çiziyorum, bundan böyle benimde bir gökyüzüm var Sesine mevsimlerin eğildiği, gözlerine baharın ağladığı, ağlar gibi gülmeni, dokunuşlar gülecek gibi duran yüzünü özledim Sana ansızın vuruldum, kavgada yediğim yumruk gibi, hiç acıtmadın, bittiğinde ağız dalaşı, aynada baktığımda kendime yüreğimde kapanmayacak bir yara olmuş ve sen bitanem uzakta uzağa sen gülüşler atarken ben bir yarama bir sana bakıp sessizce seni özleyerek ölümü bekliyorum Gel desem seviyorum seni, dön desem seni nasıl özledim bir bilsen Kaybetme korkusu taa içimdeyken, bekle diyorsun, döneceğim birgün Vücut beklemesine bekliyor fakat yürek kan ağlıyor sensiz geçen hergün Hasretim rengine siyahmı desem ağarmak bilmiyor ölümsüz geceler ya gülerdim ya ölürdüm görsem ömrümden uzansa sensiz geceler Usandım yeşermemiş çaresiz bahçeyi beklemekten, usandım, tarla kuşunun sesinden usandım bu içten kendimden usandım durup durup seni özlemekten Merhaba keder adası, ben duygu gemisi, gecenin katranlığında yanaştım limanına Yüküm sevinç, kulak ver bak ne diyor gemide oysa ses, özledim seni biriciğim Ne geceler bekler sabahı ne taze ölüyü kabir, nede iblis bir günahı seni beklediğim dek Ansızın bir duygu körüklenirse yüreğinde aklına takılırsa uzaklar, birde kulakların çınlarsa amansız, bilki biryerlerde özlenmişsindir Zaman geçmezdi inan sana kavuşmanın umudu olmasaydı, can dayanmazdı inan eğer hasret dolu mektuplar olmasaydı, her gece dua ettim tanrıya duysun diye, sana verdiğim sözü tutmaya ömrüm yetsin diye, ölüm gelip almadan önce sana dönmek boynumun borcu, boşu boşuna çekilmedi bunca acı, dayan ne olur azıcık daha dayan, bu yalnız geçen akşamları sana, unutturmak boynumun borcu Saçlarımı kesip rüzgara atacağım, taki haber götürsün bir gün sana, içimde bir iblis var diyor fakat: aklına ne gelirse yapsanagözlerim baharı görmez oldu tenim güneşi duymaz oldu içimdeki tek açlık sevin gözlerimdeki yaş dinmez oldu Seninle el ele ziyaret etmek sana sarılıp yıldızları seyretmek gözgöze ağlayıp tebessüm etmek yaşamak istediğim son anlar oldu  

858,496Konular
981,661Mesajlar
29,728Kullanıcılar
berat21321Son üye
Üst Alt