Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ozlem Tekin - aşk her şeyi affedermi

Ozlem Tekin - aşk her şeyi affedermi
0
283

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Aşk Her Şeyi Affeder Mi Ozlem Tekin

Cok uzgunum istemeden
Seni dun gece aldattım
Kim oldığu muhim değil
Sana bağlanmaktan kactım

Cok uzgunum istemeden
Bir bakışa aldandım
İnan bana butun sabah
Pişmanlıktan ağladım

Aşk herşeyi affeder mi
Dersin zamanla gecer mi
Guzel gunlerin hatrına
Aşk herşeyi affeder mi

Similar threads

Grup hepsi aşk herşeyi affedermi şarkı sozu, Grup hepsi aşk herşeyi affedermi, Grup hepsi aşk herşeyi affedermi albumu imagesgruphepsiaskherseyiaffedermi5adad60552a95 Aşk herşeyi affeder mi Dersin zamanla gecer mi Guzel gunlerin hatrına Aşk herşeyi affeder mi Cok uzgunum istemeden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Melis Kar O Ses Turkiye 12 Şubat Melis Kar 12 şubatta soylediği şarkı Aşk Herşeyi Affeder mi Melis Kar Aşk Herşeyi Affeder mi şarkı sozu Aşk herşeyi affeder mi Dersin zamanla gecer mi Guzel gunlerin hatrına Aşk herşeyi affeder mi Cok uzgunum istemeden Seni dun gece aldattım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Aşk herşeyi affedermi ? Aşk herşeyi affeder mi Dersin zamanla gecer mi Guzel gunlerin hatrına Aşk herşeyi affeder mi Cok uzgunum istemeden Seni dun gece aldattım Kim olduğu muhim değil Sana bağlanmaktan kactım Cok uzgunum istemeden Bir bakışa aldandım İnan bana butun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
O Ses Türkiye Melis Kar Aşk Herşeyi Affeder mi şarkı sözü Melis Kar O Ses Türkiye 12 Şubat Melis Kar 12 şubatta söylediği şarkı Aşk Herşeyi Affeder mi Melis Kar Aşk Herşeyi Affeder mi şarkı sözü 12 Şubat gecesi O Ses Türkiye yarımasında, Arzu Tekin'in eski ve hit şarkılarından biri olan Aşk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Sımsıkı Yalnızdım bunca yıldır yalnızdım Gormedim ki sımsıcak aşkı Sevgi telaşını Cılgın aşkını Caldın sen buyuk bir parca kalbimden Ağlama sana kızan yok ki tatlım Gercek aşkı buldun sen mutlu ol yeter Sımsıkı sıkı sıkı sıkı sıkı sar beni Al gonlune yine deli gibi yor beni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt