Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ozlem Tekin Sen Anla

Ozlem Tekin Sen Anla
0
78

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Ozlem Tekin Sen Anla Şarkı Sozu

Alıştım yalana pervasız olmaya
Kim tutmuş sozunu
Ama hala masmavi bak gokyuzu

Alıştım elvedaya umursamaz durmaya
Hic sevgi gormedim
Ama hala sımsıcak bak ellerim

Ben uzulmem sen ağla
Dert dinlemem anlat orda burda
Coktan ayrılmışız aslında
Ben soylemem sen anla

Alıştım korkuya yalnız kalmaya
Hic kimseyi silmem
Ama hala bembeyaz bak bu sayfa

Ben uzulmem sen ağla
Dert dinlemem anlat orda burda
Coktan ayrılmışız aslında
Ben soylemem sen anla

Similar threads

Polemick Cocukluğumu Geri Ver Dunya Şarkısı Polemick Cocukluğumu Geri Ver Dunya Şarkı Sozleri PoLeMiCK Verse : Daldı gozlerim benim Benim yerimse cok derin Yazmak zor olsa gerek boyle derdi defterim Ben kim miyim? Zihinde kalan bikrimim Kin hesap sorar dune ben bugunde bilginim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Bir Şarkısın Sen Erol Evginin Soylediği Şarkı YUREKLİ KADIN Sen yurekli kadınsın, beni vurmaktan korkma Gitmen gerekirse git, hicbir borcun yok bana Aslında benden değil, kendinden gidiyorsun Sen kendinle vedalaş, ama benimle asla Ne soylersen soyle ama sevdama dil uzatma Gidemiyormuş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Asomania Yalancı Bebeğim şarkısı sozu Yalancı Bebeğim sensiz ben neyleyim Sensin benim yeminim bakışına koleyim Gelmezsen bebeğim olursun sebebim Şunu bilki sevgilim Sana bu son sozlerim Beni artık sen sevmesende bile ben seveceğim hep yeminimle Artık bir beklentim kalmadı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Ruhundayım Sonu belli olmayan yollardayım Ellerinde kalan bir tek aşkım Olmuyor sevgilim sensiz olmuyor Yaşamayı unuttum bu kalp artık atmıyor Bu son veda bu son ayrılık Dayanamam tek başıma Sen ağlama ne olur yazık Gozyaşlarına Nerde olursan ol senin yanındayım Boşuna arama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
163
Boşver Baba Kacmak gerek kacmak bazen Bircok gercekten Hayal kurmak lazım kızım Derdin eskiden Şimdi neden vazgec dersin hayallerinden Boşver baba cok memnunum Boyle halimden Ucmak gerek ucmak bazen Kendi icinden Asık olmak lazım kızım Derdin eskiden Şimdi nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
858,496Konular
982,168Mesajlar
30,109Kullanıcılar
baverooSon üye
Üst Alt