Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

özlem yıldız, mutluluğun sırrını anlattı.

özlem yıldız, mutluluğun sırrını anlattı.
0
51

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
özlem yıldız, mutluluğun sırrını anlattı arzu yıldız but açlık yıldız ayakları diyeti nasıl zayıfladı 1545901 1545901 ozlemyildizmutlulugunsirrinianlatti5c4dd9d2e5ozlemyildizmutlulugunsirrinianlatti5c4dd9d2e5 http:img83imageshackusimg83655265919780ig7 Televizyonun en başarılı isimlerinden biriydi Sempatikliğiyle büyük alaka çekiyordu İşadamı Sinan Serter ile tanıştı ve kısa zaman daha sonra evlendi 3 yıllık evliliğinin ardındaki diğer taraftan çocuk sahibi oldu Bu yazki Bodrum tatilinde mutlu bir aile tablosu çizen Özlem Yıldız ile sırrını Vatan'a anlattı Meslek teklifleri alıyor musun? Televizyonla ilgili teklifler geliyor ama kabul etmiyorum Çünkü kendime başka bir yol çizdim Evliliğime hasar gelmesin diye kendimi geri plana çektim Bu işi yapıyor olsaydın evliliğin zarar görür müydü? Herkesin hayatında bir tercihi vardır Benim hayatımda en büyük hayalim her zaman mutlu bir izaç oldu O yüzden de böyle bir evliliği bu işi yapıyorken bulmak koskocoman bir baht O şansı da kaçırmamak için her türlü fedakarlığı yapıyorum Mutlu evliliğin sırrı ne? Biz birbirimizin en iyi arkadaşıyız Gün içersinde sürekli haberleşiriz En güzel şey bu Değişik türlü heyecanlar sadece birkaç sene sürüyor Manâlı olan bunu uzun yıllara taşımak için arkadaş olmak Bunu başarırsan evliliğinde çok mutlu olursun görünüm sizce ne dek manâlı? Evlilikte birazcık mantık seslenmek gerekiyor Dış görünüşe aldanıp da dünyanın en yakışıklısı olması bir şey değiştirmiyor Önemli olan kafa yapının, hayat standartlarının uyuşması id Evlendiğinizde “Güzel bir kız neden daha yakışıklı bir erkekle evlenmedi? diye düşünenler bile oldu Bunlar 1516 yaşında bakılacak şeyler Benim aklımın ucundan bile geçmedi “Ayy çok yakışıklı bir kocam olsun fikri Bu öyle bir şey değil Evleniyorsun ve hayatının ardına kadar benzer yastığa baş koyuyorsun Sinan hemen benim çocuğumun babası Onunla ömrümü paylaşacağım Ben de 10 yıl daha sonra yaşlanacağım görünüm önemli yok Evliliklerde azıcık mantık gerekiyor galiba Gerekiyor Dürüst insanı bulduğun vakit “Acaba evlensem mi? diye düşünmüyorsun O kendiliğinden evliliğe gidiyor Kıskançlık olur mu? Biz onları çoktan geçtik Her şeyimizi birbirimizle paylaşırız Biz birbirimizin en iyi arkadaşıyız Takılmayacak şeyi kafana takarsan sorun başlar Biz bunları aştık Evliliğimizde birbirimize fazla güveniyoruz Öyle telefon karıştırmaları, mesaj okumaları filan yapmıyoruz Izaç aşkı öldürüyor diyorlar Kesinlikle öyle bir şey değil Kocama ilk günkü gibi aşığım gecce  

858,497Konular
981,907Mesajlar
29,931Kullanıcılar
yskermjxSon üye
Üst Alt