Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Özlem Yıldız Sinan Serter'den Boşanıyor!

Özlem Yıldız Sinan Serter'den Boşanıyor!
0
64

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Özlem Yıldız Sinan Serter'den Boşanıyor! açlık yıldız arzu yıldız haberleri Sevgili melekler, yıllardır sürekli magazin basınında çıkan ayrılıyorlar, boşanıyorlar haberlerine inat, her zaman omuz omuza sevinç resimleri veren Özlem Yıldız ve işadamı kocası Sinan Serter bu defa aslında boşanıyorlar Haberi ilk okuduğumda tekrar yalan sandım fakat melekler, sanırım bu kere yazılanlar reel İşte teferruat 1548619273 1548619273 ozlemyildizsinanserterdenbosaniyor5c4e0e0e6e06dozlemyildizsinanserterdenbosaniyor5c4e0e0e6e06d ozlemyildizsinanserterdenbosaniyor5c4e0e0e6e06d Sinan Serter'in yılında fiziki sıkıntıya girmesinin arkasından; özellikle son 15 yıldır az kalsın her gün birileri Serter ile sekiz yıllık eşi Arzu Yıldız Serter'in boşanacağından dem vuruyordu! Onlar da her seferinde bu iddiaları yalanlıyordu Şimdiye kadar her seferinde evladı için zinde durmaya çalıştığını söyleyen Özlem Hanım ile bir türlü maddi sıkıntılarını aşamayan Sinan Bey, galiba bundan böyle yol ayrımına gelmiş! Çünkü aileye yakın bir kaynaktan öğrendim fakat, iki hafta önce evlerini ayırmışlar Özlem Bayan, oğlu ile Acarkent'teki evlerinde yaşamaya devam ederken; Sinan Bey, Çamlıca'daki baba evine taşınmış Oğlu Demir ile iki hafta önce Bodrum'a tatile dışarı giden Açlık Bayan'ın parmağında nikah yüzüğü olmaması dikkat çekmişti Arzu Hanım'ın Bodrum tatili, Sinan Bey'in baba evine taşınması ile benzer tarihe denk gelmesi de iddiaları doğruluyor gibi sırası gelmişken cuma günü Nazlı Yazıcı ile Kaan Sert'in düğününe yalnız gelen Sinan Serter'in, gazetecilere bakış vermemek için koşar adımlarla içeri girdiğini duymuştum Zaten kulağıma gelenlere kadar Sinan Serter, bu hafta boşanmak için mahkemeye başvuracakmış Güç günlerinde defalarca birbirlerine yardım olan Serter çifti, dilerim boşanırken kaş göz çıkarmazlar  

858,496Konular
981,834Mesajlar
29,881Kullanıcılar
namessizSon üye
Üst Alt