Açlık Yıldız ve Demet Akalın Canlı Yayında Barıştı! demet akalın haberleri, açlık yıldız haberleri, demet akalın istek yıldız Sevgili melekler, bir süredir magazin basınında dargınlıkları konuşulan Demet Akalın ve Açlık Yıldız sonunda barıştı Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in yıllardır beğeniyle izlenen magazin programları 2Sayfaprogramına davetli olan iki ünlü ad magazincilerin de çabasıyla dargınlığa son verdiler İşte ayrıntı 18550 18550 ozlemyildizvedemetakalincanliyayindabaristi5c4de42ecc7d0ozlemyildizvedemetakalincanliyayindabaristi5c4de42ecc7d0 271 390 demetakalinozlemyildizjpg18550 Özlem Yıldız ve Demet Akalın Canlı Yayında Barıştı! demetakalinozlemyildizjpg18550 Özlem Yıldız ve Demet Akalın Canlı Yayında Barıştı! Canlı yayında Demet Akalın ile yaşadığı dargınlıktan ötürü hayli mutsuz olduğunu dile getiren Yıldız, Akalın'ın telefonuyla oldukça mutlu oldu İkili karşılıklı olarak birbirilerine neden ve hangi sebeplerle darıldıklarını anlatırken Akalın, Beni huysuz biri gibi lanse etmesinler Ben yakın olma gösterdiğim çok insandan kazık yedim Birlikte filmi çektiğimiz umulan arkadaşımız benim evime icra yolladı Ben durup dururken niye insanları hayatımdan çıkartayım veya Twitter'da bir şeyler yazayım? Arzu' e de kızıp bir şeyler yazdım Kızınca ağzımın ayarı değil Aklına geleni söyleyen biriyimdedi Istek Yıldız ise Demet benim için Twitter'da bir şeyler yazdı fakat ben benzer üslupda yanıt vermeyerek kendisine özel mesajda 'Demetciğim' diye hitap ettimşeklinde konuşurken araya giren program sunucuları Akalın'a görüşmedikleri vakit zarfında Istek Yıldız'ı özleyip özlemdiğini sordular Ne özleyeceğim be o cadıyı?diyen Demet Akalın'ın sözleri Yıldız'ı gülümsetirken, Program sonrası buluşup sarılınsözlerine Akalın Evet sarılacağım yer belli ilk olarak onun saçlarına sarılacağımcevabını verdi Genişletmek için tıkla