Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ozlu Guzel Sozler

Ozlu Guzel Sozler
0
181

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Guzel Sozler ozlu,ozlu guzel sozler resimli,en guzel ozlu sozler,ozlu en guzel sozler,guzel ozlu sozler anlamlı,guzel sozler anlamlı aşk,ozlu guzel sozler
imagesozluguzelsozler5ad9babc933a6

AŞK OZLU GUZEL SOZLER

■ İlk ve son aşkımız kendimize karşı olandır BOVEE
■ Aşk, masraflarla cevrilmiş bir duygu okyanusudur LORD DEWAR
■ Genclerin istekleri: Aşk, Para, sağlık Yaşlıların istekleri: Sağlık, para, aşk Erkekler aşka aşık olarak başlarlar,kadınlara aşık olarak bitirirler; kadınlarda erkeklere aşık olarak başlar, aşka aşık olarak bitirirler REMY DE GOURMONT
■ Aşk Fransa'da bir komedi, İngiltere'de bir trajedi,İ talya'da bir opera, Almanya'da bir melodramdır MARGUERİTE BLESSİNGTON
■ Aşk, deniz meltemleri gibidir; sesini duyarız, nereden nereye gittiğini kestiremeyiz BORNE
■ Aşkın gozu kordur PROPERTİUS
■ Aşk, yureklerden gokyuzune kadar uzanan ateşten bir merendir EGEİBEL
■ Aşk, yepyeni kalabilen eski bir masaldır HHEİNE
■ Aşkın gelişi, aklın gidişidir ANTOİNE BRET
■ Beni az, ama uzun sev MARLOWE
■ Aşk, geceyi bile gun ışığına boğabilir A SALLE
■ Sevmeyi bilmeyen, olmeyi de bilmez ANONİM
■ Aşk, surekli bir mutluluktur GEORGE SAND
■ En tatlı gelen sevinc ve en kotu gelen acı aşktır BAİLEY

imagesozluguzelsozler5ad9babd9f08b

ACI OZLU GUZEL SOZLERİ

■ Butun acılara dayanılır, yeterki ekmeğin olsun CERVANTES
■ İşi cok olanların gozyaşları icin vakitleri yoktur LORD BYRON
■ Acı cekmek, olmekten daha cok cesaret ister NAPOLEON
■ Tatlı şeyler, sonu iyi biten acılardır AESKHYLOS
■ Hicbir şey, acıdan daha hızlı gelemez BAİLEY
■ Dunku acılar, bugunku sevinclerin kaynağını oluşturur POLLOK
■ Acı, acıyı bastırır TURK ATASOZU

ACLIK OZLU SOZLERİ

■ Aclık, kılıctan bile keskindir BEAUMONT İLE FLETCHER
■ Aclık, dunyanın en guzel salcasıdır CERVANTES
■ Ac tavuk duşunde darı ambarı gorur TURK ATASOZU

AKRABALAR OZLU SOLERİ

■ Akrabalarının sevmediği insanı kimse sevmez PLAUTUS
■ En kotu nefret, akrabaların nefretidir TACITUS
■ Akrabalar, ne yaşamasını nede olecek zamanı bilen insanlardır OSCAR WILDE

ALCAKGONULLULUK OZLU SOZLER

■ Ovulmek isterseniz,alcak gonulluluğu yem olarak kullanabilirsiniz CHESTERFİELD
■ Gercekten alcak gonullu olan bir insan, kendisinden hic soz etmeyen insandır LA BRUYERE
■ İnsan gururu yuzunden de alcak gonullu olabilir MANTAİGNE
■ İnsan yuzu kızaran hayvandır MARK TWAİN
■ Bir adamın gercekten buyuk olup olmadığını, onun alcak gonulluluğunden anlayabilirsiniz
■ Senden iyilere yerini vermesini bil KEBLE

imagesozluguzelsozler5ad9babeb2e36

APTALLIK OZLU SOZLERİ

■ Her aptal onu beğenen başka bir aptal bulur BOİLEAU
■ Gencler, yaşlıların aptal olduklarını sanırlar, ama yaşlılar genclerin aptal olduklarını bilirler
■ Bilgili bir aptal, bilgisiz bir aptaldan daha aptaldır MOLİERE
■ Buyuk tehlike, yarı aptallarla yarı akıllıların arasında yatar GEOTHE
■ Eğer hic aptal gormek istemiyorsanız, gozluklerinizi kırın RABELAİS
■ İnsanlar aptal olarak yaşayabilirler; ama aptal olarak olemezler YOUNG
■ Aptal ata binmiş, bey oldum sanmış TURK ATASOZU
■ Kendini akıllı sanan herkes aptaldır VOLTAİRE
■ Yaşamanın tadını cıkarmaktan korkana aptal derim ALBERT CAMUS
imagesozluguzelsozler5ad9babfb80d0