Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Özür Dilerim Mesajları Facebook Paylaş haydi gelin melekler!

Özür Dilerim Mesajları Facebook Paylaş haydi gelin melekler!
0
53

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Özür Dilerim Mesajları Facebook Paylaş haydi gelin melekler! Facebook Özür Dilerim Mesajları Paylaş Özür Dilerim Mesajları Facebook :wwwbilgilihocamcomguzezelfacesozlerienguzelfacemesajlarihtml paylaşımımızdan daha sonra, hemen de siz sevgili melek'lerimize ve misafirlerimize, Facebook özür dilerim mesajları paylaşıyor ve özür dilemesi gereken tüm arkadaşlarımıza, işte özür dilerim mesajları Facebook sözleri burada diyoruz! 1549095367 1549095367 ozurdilerimmesajlarifacebookpaylashaydigelinmelekler5c5551cb85773ozurdilerimmesajlarifacebookpaylashaydigelinmelekler5c5551cb85773 ozurdilerimmesajlarifacebookpaylashaydigelinmelekler5c5551cb85773 Bilirsin bağışlamak gibi bir başka soylu davranış yoktur Ben de bir hata yaptım ve affına sığınıyorum Affet lütfen beni… Biliyorum bugün seni isteksizce kırdım ve sonra pişmanlıklar denizinde kulaç atıp durdum çaresizce… Biliyorum gözlerinden okudum kırgınlığını Affet beni ne olur sevdiğim… Özürlerimi kabul et Seni seviyorum! Özür dilerim seni aramadığım için Özür dilerim sensiz gitmek zorunda kaldığım için… Özür dilerim seni orda beklet tığım için… Yaptığım her yanlış için özür dilerim Sözlerinden belli, kırmışım seni bilmeden… Bir öpücük versem, sarılsam, özür dilesem affeder misin beni? Senden özür istemek için bana bir fırsat daha vermeni istesem ne dersin? Buluşmak ve konuşmak isteğimi söylesem bana bu şansı tanır mısın? Yaptığım hatadan nedeniyle özür diler, bundan sonradan böyle bir hatanın her yerde etmeyeceğine bildirerek, özürlerimin kabul edilmesini temenni ederim Saygılarımla? Sanırım özür dilemek için çok geç kaldım fakat yine de son defa sansımı sınamak istiyorum: özür dilerim! Sadece özür arzu etmek istemiştim Yapamadım saçma gururuma yanıldım fakat sessizce çekip gitmene de dayanamadım Beni affet olur mu? Fazla üzgünüm! Şey Nasıl söylesem? Kelime bulamıyorum Çok güç biliyorum… Söylemeliyim artık… Şey… Dinle bak Ben fazla üzgünüm olanlara Yanı özür dilerim Yaptığım onca hatadan sonradan senin yüzüne bakacak halım kalmadı Lütfen bu mesajla birlikte gelen sevgimi kabul et ve beni affet… Sanırım özür istemek için çok geç kaldım ama gerçi son kez sansımı denemek ısıtıyorum: özür dilerim! Senden özür istemek için bana bir fırsat daha vermeni istesem ne dersin? Buluşmak ve konuşmak isteğimi söylesem bana bu sansı tanır mısın? Şey Nasıl söylesem? Sözcük bulamıyorum Fazla baskı biliyorum… Söylemeliyim bundan böyle… Şey… Dinle bak Ben fazla üzgünüm olanlara Yani özür dilerim Biliyorum kusur bende… Yaptığım affedilecek bir şey değil! Fakat yine de yalvarıyorum sana ne olur beni affet… Dostluk kolay kurulur fakat devam ettirmek zordur Bugün kırdım seni Lakin inan istemeden oldu böylece senden fazla, çok özür dilerim Bu mesaj sana ne mi söylüyor? Dinle? Kırdım seni lakin inan fazla üzgünüm… Bugün için özür dilerim İstediğim tek şey beni affetmen ve yine eskisi gibi olmamız Biliyorum hata bende… Yaptığım affedilecek bir şey değil! Lakin gerçi yalvarıyorum sana ne olur beni affet… Bu sms ile dahası öpücük yolluyorum sana özürlerimi kabul edip, beni affetmen için… Sen öyle değerlisin ama benim için, sensiz bir hayat düşünemiyorum sevgilim… Affet beni olur mu? Askım, her şeyim!