Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

özür mesajları sevgiliye olsun lütfen

Hoş geldin! Poyrazstar35 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
özür mesajları sevgiliye olsun lütfen

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Yanıt: özür mesajları sevgiliye olsun lütfen

Bugün çook gerginim, stresliyim Sesim aralıksız üzgün kafam o biçim Ama sen beni tanır, bilirsin bana katlanırsın Farkındayım Bugun üzdüm seni,Fakat sen beni bilir susarsın aşkım

Bana kesintisiz öyle derhal parlama, kızma derdin Ama bu dek da kolay darılma Durma uzak öle yaklaş ve sarıl bana Bana sarıldıgında hiç bişe düşünme Sana çok ihtiyacım var Beni bırakma

Benim refah buldugum mutlu oldugum yer seninle birlikte oldugum andır Özür Dilerim aşkım

bir rüyaydın benim için uyandığımda yoktun yanımda seni kaybettiğimi biliyorum ayrılmamızın üzerinden 22 ay geçmesine rağmen sana hala aynı aşkla bağlıyım ve seni katiyen unutmayacağım Lütfen affet beni

Hoş yüzünü soldurmaya neden olduysam lütfen beni affet (Sevgiliye özür mesajları)

Hatalar yapılmasa affetmenin güzelliği olmazdı hayatta Çok üzgünüm Lütfen beni affet

Sensiz hiçbir şeyin tadı değil Tüm duygulara anlam katan yanlızca senin sevgin Seni seviyorum Lütfen beni affet

bir daha asla fakat asla seni üzmeyeceğim Seni çok seviyorum anla Lütfen beni affet

Tartışmalar gerçekten hayatta verdiğimiz bir sınav Aşkımızın sınavı Bu sınavı kazanalım olmaz mı!

Seni incetmemin tek sebebi, seni her şeyden çok sevmem Seni sevmesem böyle bir hata yapmazdım Sevgimize affet beni hayatım

Bu mesaj yüreğimin en derin köşesinden geliyor Samimiyetime inan ve beni affet bir tanem Sensiz olamam

Beni affetmen için ne söylemem gerekiyor? Şaka mı hakiki mi diye düşünme, sana hiç yalan söylemedim Ben sensiz yaşayamam aşkım Her şey için özür dilerim Beni affet

Hayatta kimseden özür dilemedim lakin gururum aşkımdan öte değil Senden özür diliyorum aşkım Lütfen beni affet

Hiçbir şey için, hiçbir zaman geç değildir Ne senden özür dilemem için geç, ne de beni affetmen için Ben senden özür diliyorum Sen beni affedebilecek misin?

Gözlerinden okunuyor bana gücenmiş olduğun Özür dilerim aşkım Lütfen daha artı uzatmayalım Aşkımız bu engelleri aşacak güçte Beni affet birtanem

Senden özür arzu etmek için söyleyebileceğim daha anlamlı bir söz bilemiyorum : Seni Seviyorum

Dudaklarındaki tebessümü görmek kadar hiçbir şey mutlu edemez beni Lütfen bu dargınlık bitsin Gülen yüzünü ve seni çok özledim *

858,506Konular
983,046Mesajlar
33,110Kullanıcılar
kaannns1903Son üye
Üst Alt