özür msjları ve sözleri burada özür msjları ♥ Özür dilerim seni aramadığım için Özür dilerim sensiz gitmek zorunda kaldığım için Özür dilerim seni orda beklettiğim için Yaptığım her yanlış için özür dilerim ♥ Merhaba, ilk olarak sizden özür arzu etmek istiyorum Çünkü; bugün olanlar hiç kimsenin kolayca kabul edemeyeceği şeylerdi Ancak size karşısında duygularım fazla yoğun ve sizinle sık sık karşılaşmak isteğindeyim Eğer özürlerimi kabul eder ve bana bir talih daha verirseniz, lütfen olumlu bir mesaj gönderin! ♥ Benim için çok anlamlısın öyle ama senin bendeki yerin bu satırları yazmama sebep oluyor Kabul edilemeyecek bir şeydi belki yaptığım fakat sen de biliyorsun oysa her insan kusur yapar ve senden bir kereliğine olsun beni affetmeni diliyorum Kalbindeki yerimi yitirdiysem, beni affetmeni bekleyemem Lakin her tarafta düşünmen için kendine fırsat vermeni istiyorum Yine eski günlerdeki gibi olalım sevgilim Seni çok seviyorum ♥ Bilirsin bir karıncayı bile incitmem Seni de zarar vermek istemedim, inan ama isteksiz olarak oldu Çoooook lakin çoooook özür diliyorum senden ♥ Günlerdir özrümü kabul etmen için mesaj yolluyorum Lütfen, lütfen bundan böyle olumlu bir yanıt ver de içimdeki sıkıntıyı hafiflet! Baştan yazıyorum Özür dilerim bütün olanlar için? Sahiden fazla üzgünüm? ♥ Senden özür dilemek için bana bir fırsat daha vermeni istesem ne dersin? Bu mesajla birlikte buluşmak ve konuşmak isteğimi dile getirsem, bana görüşme şansı verir misin? Umarım cevabın olumlu olur da beni çok mutlu edersin Birtaneciğim seni fazla seviyorum? ♥ Sağa dönüyorum olmuyor? Sola dönüyorum olmuyor Değil beyhude uyku tutmuyor Çünkü aklım sende ve bugünkü kavgamızda Bana dargın olma istiyorum sevdiğim bu nedenle tüm kalbimle özür diliyorum! Bak uyku tutmuyor, haydi barışalım da hoş rüyalar görelim? Seni seviyorum! ♥ Mesajım yüreğimin en derin köşesinden geliyor? bu nedenle şaka mı yapıyor diye düşünme sevdiğim? Kırgınlıklar kalksın istiyorum biriciğim Özürlerimi kabul et! ♥ Özür dilemenin bir soyluluk olduğunu düşünüyor ve bugün buluşmaya gelmediğim için özür diliyorum senden İnan bana elimde olmayan nedenlerden dolayı gelemedim? ♥ Yaptığım hatadan dolayı özür diler, bundan sonradan böyle bir hatanın her tarafta etmeyeceğine bildirerek, özürlerimin kabul edilmesini temenni ederim Saygılarımla? ♥ Bu mesaj sana ne mi söylüyor? Dinle: ?Kırdım seni fakat inan fazla üzgünüm Bugün için özür dilerim İstediğim tek şey beni affetmen ve yeniden eskisi gibi olmamız? ♥ Beyaz bir güvercin yolluyorum sana bu mesajla birlikte Bu bir barış mesajı Bütün kırgınlıkları değil etsin ve sen özürlerimi kabul et diye ♥ Sağa dönüyorum olmuyor? Sola dönüyorum olmuyor? Değil beyhude uyku tutmuyor çünkü aklım sende ve bugünkü kavgamızda Tüm kalbimle özür diliyorum Seni seviyorum?