Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Özyeğin Üniversitesi hangi ilimizdedir?

Özyeğin Üniversitesi hangi ilimizdedir?
0
132

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Özyeğin Üniversitesi İstanbul'dadır
Özyeğin Üniversitesi ’nin kuruluş çalışmalarına Hüsnü M Özyeğin Vakfı tarafından 2005 sonbaharında başlandı

Kuruluş çalışmalarında meslek dünyası, öğretim üyeleri, üniversite ve lise öğrencilerinden oluşan 500'ü aşkın kişiyi kapsayan araştırmaların yanı sıra Türkiye ve Dünyada Çoğalan Sektörler ve Meslekler Araştırmasıyapıldı Bu araştırmaların sonuçlarından yola çıkılarak ARAMA Katılımlı Idare Danışmanlığı tarafından yürütülen tasarım çalışmaları ile üniversitenin temel değerleri ve vizyonu bütün paydaşlarla birlikte tartışıldı Meslek dünyasından yöneticiler, öğretim üyeleri, üniversite öğrencileri ve yeni mezunların katıldığı değişik çalıştaylarda 300'ü aşkın birey ile birlikte Özyeğin Üniversitesi vizyonunu çizmeye başladı

Belirlenen vizyon çerçevesinde modern eğitim sistemi, yaşamla iç içe yenilikçi yapısı ve hizmet sektörü odaklı eğitim programları ile eşsiz, yaratıcı ve kullanılabilir bilgi üreterek, toplumsal gelişime katkı maddesi sağlamayı hedefleyen Özyeğin Üniversitesi ’nin resmi kuruluşu, 18 Mayıs 2007 tarih ve 26526 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan 5656 sayılı kanunla gerçekleşti *

Similar threads

Yaşar Üniversitesi hangi ilimizdedir İzmir ilimizde bulunmaktadır Kuruluş Kararı : Selçuk Yaşar Spor ve Eğitim Vakfı 1999 yılında Yaşar Üniversitesi adıyla bir üniversite kurma kararı aldı Endüstriye olan katkısı ve öncülüğü ile tanıdık Yaşar Topluluğu yeniden öncü niteliği taşımayı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
146
Selçuk Üniversitesi hangi ilimizdedir? KOnya ilimizdedir Konya'da üniversite açılması konusunun gündeme geldiği tarih 1955 yılıdır Bu tarihte Konya'da üniversitenin kurulması için TBMM'de bir kanun tasarısı hazırlandı Tasarı, Milletvekillerinin yarısından fazlası göre da imzalandı Fakat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
150
Karabük Üniversitesi hangi ilimizdedir? Karabük Üniversitesi Karabük ilinde bulunmaktadır Karabük Üniversitesi 62 Sayılı Yükseköğretim Kurumları Teşkilatı Kanununda ve Yükseköğretim Kurumları Öğretim Elemanlarının Kadroları Hakkında Kanun Hükmünde Kararname ile Genel Kadro ve Usulü Hakkında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
Uludağ Üniversitesi Bursa ilimizdedir üniversite hakkında birazcık bilgi verelim Aklın ve bilimin öncülük ettiği, Atatürk'ün çizdiği çağdaş, laik ve demokratik yolda, bağımsızlık düşünceli ve kişisel sorumluluk duyguları gelişmiş ulusal değerlere saygılı olarak kültürel ve tarihi değerleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
Sabancı Üniversitesi hangi ilimizdedir? İstanbul ilimizdedir Sabancı Topluluğu, Türkiye'nin en büyük ve etkin aile vakfı olan Hacı Ömer Sabancı Vakfı (VAKSA) önderliğinde, Sabancı Üniversitesi'nin kuruluş kararını 1994 yılında aldı Ağustos 1995'te, 22 öbür ülkeden, dağıtılmış üniversite...
Cevaplar
0
Görüntüleme
318
858,497Konular
982,566Mesajlar
30,315Kullanıcılar
morfinxxSon üye
Üst Alt