Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ozzy Osbourne, NFT Dünyasına Adım Atıyor

Ozzy Osbourne, NFT Dünyasına Adım Atıyor

bilgisayarci

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
63
ozzy.jpg

Black Sabbath grubuyla müzik tarihinde önemli bir yeri olan Ozzy Osbourne, NFT sektörüne adım atıyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter
ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Ozzy Osbourne, 9.666 NFT’den oluşan bir koleksiyon olan Cryptobatz’ın piyasaya sürülmesiyle birlikte kripto endüstrisine giriş yapan son müzisyen oldu.

Koleksiyonunu kendi yaratan Osbourne’ın bunun için oldukça emek sarf ettiği belirtiliyor.

Osbourne, Rolling Stone dergisine verdiği demeçte, karısı Sharon Osbourne’un kendisini bir Bored Ape satın almaktan vazgeçirmesinin ardından kendi NFT’lerini piyasaya sürmeye karar verdiğini söyledi.

“Bir süredir NFT dünyasına katılmaya çalışıyorum. Bu sebeple birkaç başarısız satın alma girişimimden sonra Sharon’dan Noel için bir Bored Ape istedim ve o hayır dedi. Bu sebeple ben de kendi NFT koleksiyonumu yaratmaya karar verdim”

NFT drop’u bir sürprizi de içinde barındırıyor. NFT sahipleri Cryptobatz’i diğer koleksiyon öğeleriyle “mutasyona uğratarak” “MutantBatz” adlı yeni NFT’ler meydana getirebilecekler.

Ayrıca Osbourne, CryptoBatz sahipleri için bir “tresure hunt” etkinliği de düzenleyecek.

Similar threads

Ozzy Osbourne bu kere müziği ve biçimiyle değil çıkarttığı NFT koleksiyonuyla gündemde. 9.666 dijital yarasa serisinden oluşan “CryptoBatz” koleksiyonunu piyasaya sürmesinden kısa bir mühlet sonra ise Billboard, Rolling Stone, NME, Hypebeast ve Business Insider üzere satış noktalarında da yerini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Hem dünyada hem de ülkemizde çok sayıda sanatçı ve ünlü isim NFT dünyasına girmeye devam ediyor. Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz. Son olarak Türkiye’nin süperstarı Ajda Pekkan, NFT dünyasına adım attığını duyurdu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
NFT’ler, kripto varlık sektörü içerisinde önemli bir konumda yer alıyor. Sanat dünyasından ünlü isimlerin bu dijital sanata yoğun bir ilgisinin olduğu aşikar. Paris Hilton, Katy Perry, Eminem gibi birçok ünlü isim, NFT dünyasına adım atarak kendi NFT’lerini yayınladı. NFT dünyasına katılan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
2021, non-fungible token’ların (NFT) deyim yerindeyse patlama yaşadığı bir yıl oldu. Birçok ünlü isimden büyük şirketlere kadar farklı farklı NFT alımlarını ve koleksiyonları gördük. Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
146
Teknoloji dünyasında geçtiğimiz yıldan bu yana en çok ses getiren kavramlardan biri hiç elbet metaverse ile birlikte NFT’ler oldu. Bu süreçte insanların fizikî olarak var olmayan yapıtlara binlerce, hatta milyonlarca dolar ödediklerine şahit olduk ve olmaya da devam ediyoruz. Fakat şöyle bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
858,500Konular
982,387Mesajlar
32,979Kullanıcılar
kara kartalSon üye
Üst Alt