Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

P4 3.0 Ghz 800 FSB İşlemci > 533 FSB Board

P4 3.0 Ghz 800 FSB İşlemci > 533 FSB Board

Similar threads

Herkese iyi forumlarUyumluluk sorunu hakkında kafama takılan sorular varBu forumda dahil çoğu forumda bu konu hakkında yazılar okudum ancak çoğu kafamdaki soru işaretlerini çözecek nitelikte değildiBelkide fazla anlamamdan dolayıNeyse sorunuma geleyim GIGABYTE GA8SIMLH anakarta sahibimBu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
merhaba, bende şu an windows 7 professıonal kurulu sistem: gigabyte ma74gms2 rev:41 amd athlon ii x2 30 ghz işlemci 1 gb ddr2 800 ram sorunum şu: benim ramin markası yok ne everestte görüküyor nede ram üzerinde yazıyor ramın üzerindeki etikette zepellindiye bir şey yazıyorama ben öyle bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
arkadaşlar anakartım asus p5b (sade) işlemci fsb desteği 8001066 ben bu değerlerin üstünde bir işlemci aldığımda bu değerler altında çalışırmı yani 1333 mhz lik bir işlemci aldığımda 1066 da çalışır mı ? ayrıca core 2 quad desteği yok anakartımın ama extreme desteği var bunun yerine quad takılsa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Merhabalar GigaByte'ın 945gmcs2l 775 pin olan bir anakartına sahibim Pc'mde sadece işlemci değişikliği yapmak istiyorum bu anakart a uygun 0 ve 2 el işlemci tavsiyeleriniz nelerdir Açıkçası 2 el almaya pek yanaşmıyorum herhangi bir sorun cıkar diye İntel Quad Core serilerinden işlemciler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Merhabalar GigaByte'ın 945gmcs2l 775 pin olan bir anakartına sahibim Pc'mde sadece işlemci değişikliği yapmak istiyorum bu anakart a uygun 0 ve 2 el işlemci tavsiyeleriniz nelerdir Açıkçası 2 el almaya pek yanaşmıyorum herhangi bir sorun cıkar diye İntel Quad Core serilerinden işlemciler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
858,496Konular
981,804Mesajlar
29,873Kullanıcılar
Üst Alt