Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese iyi forumlarUyumluluk sorunu hakkında kafama takılan sorular varBu forumda dahil çoğu forumda bu konu hakkında yazılar okudum ancak çoğu kafamdaki soru işaretlerini çözecek nitelikte değildiBelkide fazla anlamamdan dolayıNeyse sorunuma geleyim
GIGABYTE GA8SIMLH anakarta sahibimBu...
merhaba,
bende şu an windows 7 professıonal kurulu sistem:
gigabyte ma74gms2 rev:41
amd athlon ii x2 30 ghz işlemci
1 gb ddr2 800 ram
sorunum şu:
benim ramin markası yok ne everestte görüküyor nede ram üzerinde yazıyor
ramın üzerindeki etikette zepellindiye bir şey yazıyorama ben öyle bir...
arkadaşlar anakartım asus p5b (sade) işlemci fsb desteği 8001066 ben bu değerlerin üstünde bir işlemci aldığımda bu değerler altında çalışırmı yani 1333 mhz lik bir işlemci aldığımda 1066 da çalışır mı ? ayrıca core 2 quad desteği yok anakartımın ama extreme desteği var bunun yerine quad takılsa...
Merhabalar
GigaByte'ın 945gmcs2l 775 pin olan bir anakartına sahibim Pc'mde sadece işlemci değişikliği yapmak istiyorum bu anakart a uygun 0 ve 2 el işlemci tavsiyeleriniz nelerdir Açıkçası 2 el almaya pek yanaşmıyorum herhangi bir sorun cıkar diye
İntel Quad Core serilerinden işlemciler...
Merhabalar
GigaByte'ın 945gmcs2l 775 pin olan bir anakartına sahibim Pc'mde sadece işlemci değişikliği yapmak istiyorum bu anakart a uygun 0 ve 2 el işlemci tavsiyeleriniz nelerdir Açıkçası 2 el almaya pek yanaşmıyorum herhangi bir sorun cıkar diye
İntel Quad Core serilerinden işlemciler...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.