Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

p4m900-m7fe ses driveri lazım arkadaşlar

p4m900-m7fe ses driveri lazım arkadaşlar

Similar threads

slm beyler laptop vista olarak yurtdışından geldi vistaydı xp ye çevirdim sony vaio laptopun ekranının sağ altında vgnfe880e laptopun altındaki etikette pcg7v2l yazıo ses kartı driveri lazım bulursanız makbule geçer arkadaşlar
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Arkadaşlar tek ses kartı driverim kaldı onu bir tülü bulamadım herşeyde sound hatası verio media playerde verdiği hata şu Ses aygıtında bir sorun olduğundan Windows Media Player bu dosyayı yürütemiyor Bilgisayarınıza yüklü bir ses aygıtı olmayabilir, başka bir program tarafından kullanılıyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Arkadaşlar tek ses kartı driverim kaldı onu bir tülü bulamadım herşeyde sound hatası verio media playerde verdiği hata şu Ses aygıtında bir sorun olduğundan Windows Media Player bu dosyayı yürütemiyor Bilgisayarınıza yüklü bir ses aygıtı olmayabilir, başka bir program tarafından kullanılıyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
858,496Konular
981,669Mesajlar
29,753Kullanıcılar
umut ismailSon üye
Üst Alt