Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Paçanga Böreği

Paçanga Böreği

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Paçanga Böreği Tarifi İçin Malzemeler

*5 tane yufka
*3 tane domates
*2 tane biber
*Yarım kangal sucuk
*Pastırma
*Kaşar

Paçanga Böreği Tarifi Yapılışı Cok pratik ve lezzetli bi tarif muhakkak herkesin denemesini siddetle tavsiye ediyorum ))
Öncelikle domatesleri küçük küçük kup şeklinde kesiyoruz Biberleri ince ince kıyıyoruz Pastırmamızı ince ince kesiyoruz Bir paketin coğu kısmını kullanıyorum ben, siz ne kadar arzu ederseniz o şekilde kullanabilirsiniz Sucuğumuzuda aynı şekilde ince ve küçük küçük küp şeklinde kesiyoruz Kaşarımızıda rendeliyoruz Ben bütün bir kaşarın yarısını kullanıyorum Hepsini bir kabın içine yapıyoruz Malzemelerin hepsini beraber güzelce karıştırıyoruz İç malzememiz hazır Yufkalarıda üst üste koyup, 4 bölüyoruz ve içlerini doldurup sarıyoruz Resimlerde görüldüğü gibi yassı oluyor Daha sonra sıvı yağda kızartıyoruz Hepsi bu kadar arzu eden fırında da yapabilir Tercih size kalmış yapacak olanlara şimdiden afiyet olsun Ellerinize sağlık )))

858,496Konular
981,879Mesajlar
29,918Kullanıcılar
gorkemnocSon üye
Üst Alt