Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Packard bell Windows 7 ekran kartı sorunu ?

Packard bell Windows 7 ekran kartı sorunu ?

Similar threads

ben ekran kartımın modelini bilmiyorum Bu sebepten dolayı driverını bulamıyorum ne yapmam gerekiyor yardım edermisiniz? ve yahutta nasıl ekran kartı modelini öğrenebilirim ?
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
ben ekran kartımın modelini bilmiyorum Bu sebepten dolayı driverını bulamıyorum ne yapmam gerekiyor yardım edermisiniz? ve yahutta nasıl ekran kartı modelini öğrenebilirim ?
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Merhabalar Bilgisayarıma format çektim Ama Driver Cd lerini bulamıyorum Internetten ses ethernet ve diğerlerini indirdim sadece ekran kartı driverı kaldı Ama ben ekran kartı modelini bilmiyorum Anakartın üstünde takılı ama modeli yazmıyor Bunu nasıl öğrenebilirim ? Ama modelinin Ati...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Merhabalar Bilgisayarıma format çektim Ama Driver Cd lerini bulamıyorum Internetten ses ethernet ve diğerlerini indirdim sadece ekran kartı driverı kaldı Ama ben ekran kartı modelini bilmiyorum Anakartın üstünde takılı ama modeli yazmıyor Bunu nasıl öğrenebilirim ? Ama modelinin Ati...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
858,506Konular
983,055Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt