Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Padişah MSN Kullanırsa:)

Padişah MSN Kullanırsa:)
0
84

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Padişah MSN Kullanırsa Harem kişisine titreme gönderdiniz Harem: buyrun padişahım? Padişah: slm nbr? Harem: iyi padişahım Harem: u? Padişah: bende iyim Padişah: cariyelerimin keyfi nasıl? Harem: keyifteler hamdolsun Padişah: bir iki tane gönderir misin baş cariyem Harem: bağlı padişahım Durumunuz meşgul olarak ayarlandı Padişah efendimiz konuşmaya katıldı Padişah: son gelenler kimler web kameralarını açsınlar bakıyım Sofia: biz de sizi görebilecek miyiz haşmetbabları yahut açmam kamerayı Padişah: ne haddine bre lanetli bu ne cüret Cellat konuşmaya katıldı Sofia konuşmadan ayrıldı Padişah: lan vezir bak yeni fotoğraf gönderiyom kabul et Vezir: padişahım ayıp oluyor ama göndermeyin bundan böyle böyle cariye fotoları Padişah: tavır lan tırt, kameranı açsana lan Vezir: Padişah: slm kanka naber vezir : iyidir be hacı nolsun Padişah: yeni cariyeler gelmiş gördün mü taş taş Vezir : Padişah: beni çağırıyolar hareme kib öptüm Vezir : beline kuvvet kanka Padişah: slm nbr tanışalım mı? Maria: kimsin? Padişah: padişah Maria çevrimdışı görünüyor Padişah (ileti: hareme gittim hemen dönecek) Vezir: devletlum sırplar elçimizin kafasını kesmişler, forward ettiler napalım? Padişah: neymiş o bi bayrak direği bakalım kafakesme gönderildi Padişah: feyk **** bu! Vezir: ney haşmetlum? Padişah: feyk, feyk sahte yani bir daha beni böyle şey için meşgul etme Vezir: hmm ok Constantin konuşmaya katıldı Constantin: yüce padişah sarayda benim cep telefonu kalmış ben burdan çaldırıyorum sen bi bakıver bakalım mesaj neyin gelmiş mi? Padişah: bre dürzü sen kimsin fakat bana emir veriyorsun cons: şeyyy şu jestimi kabul ederseniz bi arkadaşlık simgesi olarak arka plan paylaşılıyor istanbulsince1453bmp gönderildi Padişah: 3310 muydu senin telefon? Padişah: ulaa vezir nası açılıyo bu? Vezir: verin mail adresinizi ve sifrenizi açıyıp efendim Padişah: al bakalım Vezir: (içinden) haha yedi keriz Aşçıbaşı konuşmaya katıldı Padişah: aşçıbaşı akşama hünkâr beğendi yap da beğeneyim Vezir: ilahi padişahım Aşçıbaşı: haha emredersünüz devletlum Padişah: zorla gülmeyin lan hadi ben kaçtım haa bu vesileyle vezir yonjada yorum yaz lan bana kaynak:neistersenindircom