Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

PAGEV'de tüzük çiğnendi! Yavuz Eroğlu 3.ncü kez başkan seçildi

PAGEV'de tüzük çiğnendi! Yavuz Eroğlu 3.ncü kez başkan seçildi

elektronikci

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
PAGEV%2Dde%2Dtuzuk%2Dcignendi%2DYavuz%2DEroglu%2D3%2Dncu%2Dkez%2Dbaskan%2Dsecildi%2D231232%2Ejpg

Türk Plastik Sanayicileri Araştırma, Geliştirme ve Eğitim Vakfı'nın (PAGEV),  Genel Kurul’unda tüzük gereği Lider, Lider Yardımcısı ve yenilenen üç İdare Konseyi Üyesini seçti.

İstanbul Hilton Bomonti Otel’de yapılan ve PAGEV tarihinin en geniş iştirakli seçiminde PAGEV Lideri Yavuz Eroğlu, yine Başkanlığa seçildi.

Yavuz Eroğlu, İKMİB'de 12 yıldır başkanık koltuğunda oturan Murat Akyüz için, "12 yıl koltukta oturan liderden bıktık" demişti. Artık Eroğlu'da Murat Akyüz'ün yolunda ilerliyor...

PAGEV 2019 Genel Kurulu’nda Yapılan Seçimde Yeni İdare şöyle şekillendi:

PAGEV İDARE KONSEYİ

Yavuz Eroğlu – Sem Plastik San. ve Tic. A.Ş. (Başkan)

Ahmet Meriç – Former Makine A.Ş. (1. Lider Yardımcısı)

Abdullah Karatepe – Öznar Plastik LTD. ŞTİ. (Yönetim Konseyi Asil Üyesi)

İsmail Eren Ünlü – Akümsan Plastik Ürrünleri San. Tic. A.Ş. (Yönetim Şurası Asil Üyesi)

Yavuz Biçer – SPS Senur Plastik Sistemleri San. Ve Tic. A.Ş. (Yönetim Heyeti Asil Üyesi) 

TÜZÜK GEREĞİ İKİ PERİYOTTAN FAZLA SEÇİLEMEZ

Bir vakıf olan PAGEV’in vakıf resmi senedinin ikinci kısmında yer alan idare kararları başlığı altındaki direktörler heyetini düzenleyen onuncu unsuru şöyle: 

“Yönetmenler Heyeti, Vakfın en yetkili yürütme ve uygulama organı olup her yıl vazife müddeti sona erenlerin yerine yapılan seçimlerle tamamlanan, Direktörler Genel Toplantısı Lideri ve Birinci Lider Yardımcısı ile Direktörler Genel Toplantısı’nda kapalı oyla üç yıllık müddet için seçilen dokuz asil ve dokuz yedek üyeden oluşur. ‘Madde 9.4’ uyarınca Direktörler Kurulu’nda da misyonlu bulunacak Direktörler Genel Toplantısı Lideri üst üste iki devirden fazla seçilemez.”

858,509Konular
980,819Mesajlar
30,680Kullanıcılar
egethemoonSon üye
Üst Alt