Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Painkiller 1.64 yardım

Painkiller 1.64 yardım

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Painkiller ilk bölümde bir mezarın içindeyim heralde havaya bakıyorum o mezarlıktan çıkamıyorum hiçbirtürlü belli bir süre geçtikten sonrada ölüyorum game over yazıyor ekranda sorunum bu yardımlarınızı bekliyorum

Similar threads

Beyler daha 1 bölümde ilk gelen goblinleri geçiyorum 2 gelen goblinleri geçiyorum yalnız 3 gelen goblinleri öldürdükten sora ilerlerken adamlarım bi anda ölüyor ve game over yazıyor kendi kendine bi yardım eden olurda çözüme ulaşırsam +rep şov lütfen yardım
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
Merhaba arkadaşlar benim adım Armağan Antalyalıyım 1 hafta önce benim eski bilgisayarım resmen ex ünvanını alp görevden çekildi şimdide yeni bir bilgisayar arayışı içindeyim bu konudaki cahilliğimi mazur görün pek birşeyde bilmem iş oyuna gelince döktürrüm ama teknik işte o beni biraz aşar ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Prelude Bu bölümü ister oynarsınız ister oynamazsınız ‘‘Yes’’ dediğimiz zaman videoyu izledikten sonra adamları döverek öldürün Hangi tuşları kullancağınızı ekranın sol alt tarafında göreceksiniz The Alley Burada oyuna girmeden önce alıştırmalar yapacağız İlk önce bir adamı dövememiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
Bully Haydut X: Görev Yerleri Mavi X: Ara Grevler Üçgen Yukarı: X yukarıda demektir Üçgen Aşağı: X aşağıda demektir Çan: Ders Zili Turuncu Üçgen Yukarı: Ders Sınıfı Yukarıda Turuncu Üçgen Aşağı: Ders Sınıfı Aşağıda Cezalar: Eğer okul içinde yaramazlık yapıp 3 kez yakalanırsanız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Arkadaşlar ilk olarak ben sizden yardımlarınızı bekliyorumBabam bizim eski PC yi tamirciye götürdüAdam 5 ay falan uğraşıcakmış bütün bilgisayarı yenilemek içinŞimdilik eski PC yi kullanıyorum ve özellikleri 128 mb ram 100 Ghz 16 mb ekran kartı bu özelliklere sahip bir PC ye ne oyunlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
858,496Konular
981,692Mesajlar
29,769Kullanıcılar
GuidingSon üye
Üst Alt