Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Painkiller ilk bölümde bir mezarın içindeyim heralde havaya bakıyorum o mezarlıktan çıkamıyorum hiçbirtürlü belli bir süre geçtikten sonrada ölüyorum game over yazıyor ekranda sorunum bu yardımlarınızı bekliyorum
Beyler daha 1 bölümde ilk gelen goblinleri geçiyorum 2 gelen goblinleri geçiyorum yalnız 3 gelen goblinleri öldürdükten sora ilerlerken adamlarım bi anda ölüyor ve game over yazıyor kendi kendine bi yardım eden olurda çözüme ulaşırsam +rep şov lütfen yardım
Merhaba arkadaşlar benim adım Armağan Antalyalıyım 1 hafta önce benim eski bilgisayarım resmen ex ünvanını alp görevden çekildi şimdide yeni bir bilgisayar arayışı içindeyim bu konudaki cahilliğimi mazur görün pek birşeyde bilmem iş oyuna gelince döktürrüm ama teknik işte o beni biraz aşar ...
Prelude
Bu bölümü ister oynarsınız ister oynamazsınız ‘‘Yes’’ dediğimiz zaman videoyu izledikten sonra adamları döverek öldürün Hangi tuşları kullancağınızı ekranın sol alt tarafında göreceksiniz
The Alley
Burada oyuna girmeden önce alıştırmalar yapacağız İlk önce bir adamı dövememiz...
Bully Haydut
X: Görev Yerleri
Mavi X: Ara Grevler
Üçgen Yukarı: X yukarıda demektir
Üçgen Aşağı: X aşağıda demektir
Çan: Ders Zili
Turuncu Üçgen Yukarı: Ders Sınıfı Yukarıda
Turuncu Üçgen Aşağı: Ders Sınıfı Aşağıda
Cezalar: Eğer okul içinde yaramazlık yapıp 3 kez yakalanırsanız...
Arkadaşlar ilk olarak ben sizden yardımlarınızı bekliyorumBabam bizim eski PC yi tamirciye götürdüAdam 5 ay falan uğraşıcakmış bütün bilgisayarı yenilemek içinŞimdilik eski PC yi kullanıyorum ve özellikleri 128 mb ram 100 Ghz 16 mb ekran kartı bu özelliklere sahip bir PC ye ne oyunlar...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.