Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

PαяcαLαnmıs ßiя Чüzün Son GüLüsü

PαяcαLαnmıs ßiя Чüzün Son GüLüsü
0
45

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
PαяcαLαnmıs ßiя Чüzün Son GüLüsü Kendimden yoruldum Sürekli maske takmaktan, İçim kan ağlarken, İnsanlara gülmekten yoruldum Fazla sinirliyken bile, Sakin olma zorunluluğundan yoruldum Üzüntü çizgileri sarmışken yüzümü, Gamzelerimi göstermekten yoruldum Bağıra bağıra ağlamak isterken, Gözyaşımı içime akıtmaktan yoruldum İçimde çılgın gibi çağlayan aşk varken Dağlara taşlara çığlık atmak varken Sesimi içime çekip, Susmaktan yoruldum Gözlerinin mavisinde sana bulanmak isterken Siyahın esiri olmaktan yoruldum Kendimden yoruldum Daima güçlü edinmek ne kadar zordur; Her Zaman sorumlu elde etmek, Çocukken genç edinmek , Gençken olgun edinmek Kimlik değiştmekten yoruldum Tez tükettim Umutlarımı Yarınlarımı Duygularımı Geri dönüşü olmayan bir tüneldeyim Yine sabit sahne Başrolde ben Asistan oyuncular ;hüzün, acı maske Konu;herşeye karşın mutlu olma sanatı Ha bide Oyunun adı var ;Yaşam Gülüyorum yine zorunluluktan Bu kaçıncı rol alışım bu filmde Alışkın senaryolar bunlar Deneyimsiz mi sandın beni hayat!! Ben her gece bu sahnenin müdaviniyim Hadi bırak mutlu olma tasasını Yapışmış alnımıza Hayatın kavgası Hayal yakamdan hayat!!! Oyunumu oynarım Sahnemi kapatırım Ölümdür sonuma yakışan Bilmezmisin! En çok ölülerdir alkışlanan ALINTI tatlışakımcom  

858,496Konular
982,349Mesajlar
30,213Kullanıcılar
vitaliySon üye
Üst Alt