Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Pakdemirli: Bitkisel üretim desteklerinin son başvuru tarihleri uzatıldı

Pakdemirli: Bitkisel üretim desteklerinin son başvuru tarihleri uzatıldı
0
33

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
95
2250422_720x360.jpg

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, kamu sağlığının korunması için alınan tedbirler kapsamında üreticilerin, fark ödemesi desteğine başvuramaması üzerine mağdur olmaması amacıyla bitkisel üretim desteklerinin son başvuru tarihlerinin uzatıldığını duyurdu.

Bakan Pakdemirli, yaptığı yazılı açıklamada, koronavirüsün günlük yaşamı etkileyecek duruma geldiğini, bu doğrultuda hükümet tarafından kamu sağlığını gözeten tedbirlerin ivedi olarak alındığı ve uygulandığını vurguladı. Pakdemirli, bu kapsamda kamu sağlığının korunması için alınan tedbirler nedeniyle üreticilerin fark ödemesi desteğine başvuramaması ve sonuç olarak mağdur olmaması amacıyla alınan kararları şöyle açıkladı: "2019 yılı ürünü olan; yağlı tohumlu bitkiler ile dane zeytine yönelik fark ödemesi destekleri son başvuru tarihi 30 Nisan 2020'ye, hububat, baklagil ve dane mısır fark ödemesi destekleri son başvuru tarihi 29 Mayıs 2020'ye, iyi tarım uygulamaları ve organik darım desteklemeleri son başvuru tarihi 30 Nisan 2020'ye uzatılmıştır." 

Similar threads

Tarımsal destekleme kapsamında bu yıl yapılacak ödemelere ilişkin şartlar belli oldu. Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından hazırlanan Bitkisel Üretime Destekleme Ödemesi Yapılmasına Dair Tebliğ, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Tebliğ, 2019'da yapılacak mazot ve gübre, toprak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
2019 Çiftlik Sahibi destek farkları,2019 Çiftçi destekleri ne vakit ödenecek 2019 Devlet çiftciye ne kadar fark ödeyecek 2019 çiftci destekleri nasıl ödenecek 2019 Çiftlik Sahibi destekleri ödemeleri nasıl yapılacak 2019 DEVLET ÇİFTCİ DESTEGİ Devlet günebakan, soya, kanola, ve buğdayda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Orman Genel Müdürlüğünde düzenlenen Tarım Orman Şurası Eylem Planı Tanıtım Toplantısı'na katılarak, 18-21 Kasım 2019'da gerçekleştirilen şurada alınan tavsiye kararlarının hayata geçirilmesine ilişkin eylem planlarını açıkladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Bakanlık olarak uyguladıkları politikalarla üretici ve tüketicilerin yanında olmaya devam edeceklerini belirterek, "Pandemiyle mücadelede ülkemiz başarılı bir grafik çizip dünya ülkelerine de örnek oluyor. Bu salgını hayırlısıyla hep beraber atlatacağız ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Atama kararları Resmi Gazete'de Katar Büyükelçiliğine Mehmet Mustafa Göksu atandı Dışişleri, Kültür ve Turizm ile Tarım ve Orman Bakanlığına ilişkin atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Cumhurbaşkanının atama kararlarına göre, Katar Büyükelçiliğine Mehmet Mustafa Göksu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
858,497Konular
981,898Mesajlar
29,925Kullanıcılar
Neyse olsunSon üye
Üst Alt