Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Pakistan Ulke Bayrağı

Pakistan Ulke Bayrağı
0
133

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Pakistan Ulke Bayrağı Resmi

Pakistan Bayrağı

Pakistan Guney Asya'da ulke Umman Denizi'ne 1046 km kıyısı vardır Batısında Afganistan ve İran, kuzeyinde Cin, doğusunda Hindistan vardır Nufus bakımından dunyada 6'dır

imagespakistanulkebayragi5ae64c8068ca3

Similar threads

Pakistan'ın Haritası Pakistan Ulke Haritası Pakistan, resmi adıyla Pakistan İslam Cumhuriyeti Guney Asya'da bir ulkedir Umman Denizi'ne 1046 km kıyısı vardır Batısında Afganistan ve İran, kuzeyinde Cin, doğusunda Hindistan vardır Nufus bakımından dunyada 6'dır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Pakistan'ın Para Birimi Nedir Pakistan Ulkesinde Kullanılan Para Birimi Pakistan'ın Para Birimi Pakistan rupisi (Rs) PKR Pakistan, resmi adıyla Pakistan İslam Cumhuriyeti Guney Asya'da bir ulkedir Umman Denizi'ne 1046 km kıyısı vardır Batısında Afganistan ve İran, kuzeyinde Cin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Pakistan'ın Telefon Kodu nedir, Pakistan'ın Telefon Kodu Kactır, Pakistan'ın Telefon Kodu92 dir Pakistan, resmi adıyla Pakistan İslam Cumhuriyeti Guney Asya'da bir ulkedir Umman Denizi'ne 1046 km kıyısı vardır Batısında Afganistan ve İran, kuzeyinde Cin, doğusunda Hindistan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Pakistan'ın Yonetim Bicimi Pakistan'ın Yonetim Şekli Nedir Pakitan'ın Yonetim Şekli Başkanlık Tipi Cumhuriyet Pakistan, resmi adıyla Pakistan İslam Cumhuriyeti Guney Asya'da bir ulkedir Umman Denizi'ne 1046 km kıyısı vardır Batısında Afganistan ve İran, kuzeyinde Cin, doğusunda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
145
Pakistan'ın Dunya Haritasındaki Yeri Nerde Pakistan, Guney Asya'da bir ulkedir Umman Denizi'ne 1046 km kıyısı vardır Batısında Afganistan ve İran, kuzeyinde Cin, doğusunda Hindistan vardır Nufusunun buyukluğu bakımından (yaklaşık 173 milyon) dunyada 6'dır Başkenti İslamabad, en buyuk şehri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
858,477Konular
981,289Mesajlar
29,560Kullanıcılar
xanzalSon üye
Üst Alt