iltasyazilim
FD Üye
Pakistan Usulü Ciğer Tarifi
Pakistan Usulü Ciğer Nasıl Yapılır?
Resimli Pakistan Usulü Ciğer Tarifi
Ciğer Pakistan Usulü (4 Kişilik)
Malzemeler
750 gr Kuzu Ciğeri (ince dilimlenmiş)
4 Diş Sarmısak (dövülmüş)
1 Tatlı Kaşığı Tuz
1 Tatlı Kaşığı Pul Kırmızı Biber
1 Nehir Kaşığı Karabiber
1 Limonun Suyu
14 Su Bardağı Tereyağ
Yemeğin Yapılışı
Her ciğer dilimini boyuna ikiye kesip bir kenara koyunuz
Orta doruk bir vahşi sarmısak, tuz, pul kırmızı biber, karabiber ve limon suyunu koyup karıştırdıktan daha sonra, ciğerleri bu vahşi koyarak 1 saat kadar bekletiniz
Büyük bir tavada tereyağını orta ateşte eritip ciğer dilimlerini 46 dakika, sıkça çevirerek kızartınız Delikli kepçeyle ciğerleri tavadan, ısıtılmış bir servis tabağına alıp sıcak sıcak servis ediniz
Sağlık Olsun *
Pakistan Usulü Ciğer Nasıl Yapılır?
Resimli Pakistan Usulü Ciğer Tarifi
Ciğer Pakistan Usulü (4 Kişilik)
Malzemeler
750 gr Kuzu Ciğeri (ince dilimlenmiş)
4 Diş Sarmısak (dövülmüş)
1 Tatlı Kaşığı Tuz
1 Tatlı Kaşığı Pul Kırmızı Biber
1 Nehir Kaşığı Karabiber
1 Limonun Suyu
14 Su Bardağı Tereyağ
Yemeğin Yapılışı
Her ciğer dilimini boyuna ikiye kesip bir kenara koyunuz
Orta doruk bir vahşi sarmısak, tuz, pul kırmızı biber, karabiber ve limon suyunu koyup karıştırdıktan daha sonra, ciğerleri bu vahşi koyarak 1 saat kadar bekletiniz
Büyük bir tavada tereyağını orta ateşte eritip ciğer dilimlerini 46 dakika, sıkça çevirerek kızartınız Delikli kepçeyle ciğerleri tavadan, ısıtılmış bir servis tabağına alıp sıcak sıcak servis ediniz
Sağlık Olsun *