Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Pakistan'a insani yardım malzemesi taşıyan iki uçak, Ankara'dan hareket etti

Pakistan'a insani yardım malzemesi taşıyan iki uçak, Ankara'dan hareket etti
0
79

dadaş

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
70

MSB'den yapılan açıklamada, "Ülkemizin yardım eli sel felaketlerinde ziyan gören Pakistanlı kardeşlerimize uzanmaya devam ediyor. İnsani yardım materyallerini taşıyan TSK'ya ilişkin iki uçağımız daha Ankara Etimesgut Havaalanı'ndan hareket etti" denildi.

Similar threads

BURSA (İGFA) - Muson yağmurları dolayısıyla sel afeti yaşanan dost ve kardeş ülke Pakistan, zor günlerden geçiyor. Sel dolayısıyla binin üzerinde insanın hayatını kaybettiği, ülkenin nerdeyse 3’te 2’sinin sularla kaplandığı, 1,1 milyon evin hasar gördüğü ve 800 bine yakın hayvanın telef...
Cevaplar
0
Görüntüleme
155
Cumhurbaşkanı Erdoğan" 15 Ağustos tarihinden evvel icra takibi başlatılmış 2000 lira ve altındaki borçların tasfiyesini sağlıyoruz. Geçtiğimiz yıl başlattığımız doğalgaz dayanağını devam ettireceğiz. 5 Eylül prestijiyle müracaatlar başlayacak." diye konuştu. Erdoğan toplantının akabinde yaptığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Kırgızistan'ın güneyinde etnik çatışmaya dönüşen olaylar nedeniyle, Oş kentindeki Türk vatandaşların tahliyesi için gönderilen THY uçağı, Türkiye'ye geldi Türk vatandaşlarının tahliyesi için Oş kentine gönderilen uçak Türkiye'ye geldi Can güvenliği endişesiyle 1103 tanıdık olmayan uyruklu kişi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
MHP Genel Lideri Devlet Bahçeli, "Demir tavında dövülür, toprak tava gelince ekilir, vakti okuyan, çağı yorumlayan, tohumu çatlatan, filiz filiz büyüyüp, dalga dalga yayılan bir fikrin önünde de hiçbir muzır ve muhalif güç duramaz. Düşmemizi bekleyenler Allah’ın müsaadesiyle kurumuş ağaca...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
858,497Konular
982,015Mesajlar
29,998Kullanıcılar
OhSoYouParisSon üye
Üst Alt