Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Pakistanlı kardeşlerimize dua kampanyası-İkbalin torunları yardım bekliyor

Pakistanlı kardeşlerimize dua kampanyası-İkbalin torunları yardım bekliyor
0
108

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Bu acıyı ancak biz hissedebiliriz Sözün bittiği yerdeyiz şimdi Rahmet ve mağfiret ayında vefa sırası bizde Nice milyonlar, viraneler arasında bir ses bekliyor Nice yetimler, başlarını okşayacak bir şefkat eli Şimdi hep birlikte her nefeste Pakistan’a “yalnız değilsiniz demenin ve nice yıllar içinde birikmiş bir borcun ödenmesinin vaktidir O Pakistan ki nice yüzyıllardır tarihi paylaştığımız, ecdadımızın dilini “Urduca konuşan bir ülkedir Ve halkı en sıkıntılı günlerimizde hep bizimle olmuş, gün gelmiş yürekleri kendi dertlerini unutup bizim için çarpmış, gün gelmiş kendilerini Türkiye’nin bir vilayeti olarak takdim edecek kadar bizimle olmuş, hatta belki de yeryüzünde eğer varsa bizi bizden çok sevebilmiş, dostluğun, kardeşliğin, kadirşinaslığın, vefanın, fedakarlığın dünya durdukça parlayacak en mümtaz misallerini sergilemiş çilekeş bir halktır

En zor zamanlarında Osmanlı’nın imdadına yetiştiler

O İkbal’in, o ‘fakir kadın’ın halkı şimdi bizden bekliyor aynı duyguyu Tıpkı Mevlana Muhammed Ali’nin yazdığı gibi, bu acıyı en iyi biz hissederiz Bu rahmet ve mağfiret ayında DUALARIMIZDA, iftar sofralarımızda onlarla beraber olmak vaktidir Şimdi bizim de tarihe onlar gibi bir kardeşlik ve vefa sahifesi daha kaydetme zamanıdır Şimdi Ramazan gibi Ramazan zamanıdır

Sevgili arkadaşlar şu mübarek Ramazan Bayramını değerlendirelim Maddi yardımca bulunamasak bile ellerimizi açıp 1'e 10 verilen bu günleri kullanalım 5 vakit namazımızda dua ettiğimiz gibi sahurdan sonraki teheccüd namazımızda da mutlaka dua edelim Unutmayalım ki aynı sıkıntıları biz de 1999 depreminde çektik

858,496Konular
981,870Mesajlar
29,906Kullanıcılar
yarrocqSon üye
Üst Alt