Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Pala Bıyık

Pala Bıyık
0
162

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Erzurumlunun biri istanbula gelmiş Taksim civarında gezerken karşdan gelen bir istanbul beyfendisine carpışmış istanbullu onune baksana lan dangalak demiş ve yurumuş gitmiş Erzurumlu dangalağın ne manaya geldiğini bilmediğinden hemen koşarak istanbuluyu yakalamış Sen bana kotu soz demişsen solyle dangalak ne demek yoksa furirim seni demişİstanbullu bakmış adam iri yarı pala bıyıklı Bir vursa kesin ortadan ikiye ayırırHemen kıvırmış dangalak Pala bıyık demek kardeşim oyle kotu bir manaya gelmiyor demiş Erzurumlu oylemidir kardaş bende kotu bir şey sandım bende ki bıyıkta bir şey abimdekini bir gorsen vallah benden daha dangalak demiş
imagespalabiyik5ad7716e7a767

Chemist baaaak benim bebeklik resmime
Adam olacak cocuk imagespalabiyik5ad7716f8e451gif