iltasyazilim
FD Üye
Palaimon Bohça Nasıl Yapılır
Palaimon Bohça Resimli
Palaimon Bohça Tarifi
Malzemeler
750 gram dilim somon
2 çorba kaşığı tereyağı
1 adet ince kıyılmış soğan
2 diş sarmısak
50 gram haşlanmış ahtapot
50 gram haşlanmış kalamar
56 adet karides, 56 adet mantar
100 gram iskorpit balığı
1 çorba kaşığı soya sosu
4 dilim mozzarella peyniri
Karabiber
Yapılışı
TEREYAĞINI bir tavaya alın ve eritin İçine soğan ve ince kıyılmış sarmısağı atıp kavurun sonradan ince kıyılmış ahtapot, kalamar, karides, mantar ve iskorpit balığını ilave edip kavurmaya devam edin Soya sosu ve karabiber kattıktan sonra bütün malzemeyi karıştırıp kenara alın Somonları ince dilimleyin İçlerine harcı pay edin ve her birini bohça şeklinde kapatın sonra güvece yerleştirin Üzerlerine mozzarella peyniri koyun Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 1520 dakika pişirin Sıcak servis yapın *
Palaimon Bohça Resimli
Palaimon Bohça Tarifi
Malzemeler
750 gram dilim somon
2 çorba kaşığı tereyağı
1 adet ince kıyılmış soğan
2 diş sarmısak
50 gram haşlanmış ahtapot
50 gram haşlanmış kalamar
56 adet karides, 56 adet mantar
100 gram iskorpit balığı
1 çorba kaşığı soya sosu
4 dilim mozzarella peyniri
Karabiber
Yapılışı
TEREYAĞINI bir tavaya alın ve eritin İçine soğan ve ince kıyılmış sarmısağı atıp kavurun sonradan ince kıyılmış ahtapot, kalamar, karides, mantar ve iskorpit balığını ilave edip kavurmaya devam edin Soya sosu ve karabiber kattıktan sonra bütün malzemeyi karıştırıp kenara alın Somonları ince dilimleyin İçlerine harcı pay edin ve her birini bohça şeklinde kapatın sonra güvece yerleştirin Üzerlerine mozzarella peyniri koyun Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 1520 dakika pişirin Sıcak servis yapın *